Το «όφελος» είναι μεγαλύτερο απ’ το «κόστος»; (1)

Πέμπτη 22 Ιούλη>> Η απάνθρωπη λογιστική αντιμετώπιση της ζωής και του θανάτου, που είχε και έχει το απύθμενο θράσος να δικαιολογεί τις δεκάδες χιλιάδες δολοφονιών και τις εκατοντάδες χιλιάδες απόπειρες δολοφονιών / σακατέματα απ’ τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής με «επιχείρημα» το «γενικό καλό», έχει αρχίσει να καταρρέει. Μπορεί στα μέρη μας, τη νοτιοανατολική πτέρυγα του συμπλέγματος, οι ρουφιάνοι και οι δημαγωγοί να κρύβουν την κατάρρευση – όμως αλλού είναι αναγκασμένοι να παραδεχτούν (όχι την επικινδυνότητα των πλατφορμών αλλά) το ότι είναι άχρηστες.

Πρώτα στην αγγλία, ένα απ’ τα κράτη «υποδείγματα» του γενικού πλατφορμιασμού. Η Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα Επειγουσών Καταστάσεων (SAGE), που είναι το think tank του βρετανικού κράτους στην υγιεινιστική τρομοεκστρατεία, παραδέχτηκε στις 7 Ιούλη (δεύτερη φωτο) ότι:

… Ο συνδυασμός του υψηλού επιπολασμού και τα υψηλών επιπέδων εμβολιασμού δημιουργεί τις συνθήκες κατά τις οποίες μια παραλλαγή [του τσαχπίνη] διαφυγής της ανοσίας είναι πολύ πιθανό να αναδυθεί. Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι άγνωση, αλλά μια τέτοια παραλλαγή θα αποτελεί αξιοσημείωτο κίνδυνο για το Η. Β και διεθνώς…

Γι’ αυτό ακριβώς προειδοποίησε ο «ψέκα» Geert Varden Bossche απ’ τον περασμένο Μάρτη!!! Η immune escape όχι μόνο δεν είναι καθόλου άγνωστη στους «ειδικούς» αλλά, επιπλέον, σε μια διαφορετική εκδοχή του πράγματος, είναι πασίγνωστη στους πάντες: η εκτεταμένη χρήση αντιβιοτικών δημιουργεί, τελικά, υπερμικρόβια!

Συνεπώς ο απολογισμός των εκβιασμών και των καταναγκασμών δείχνει ότι: επιβάλλεται σαν «θεραπεία» η γενετική μηχανική και οι μεταλλάξεις των ανθρώπινων κυττάρων· που όχι μόνο δεν έχει «θεραπευτική» αποτελεσματικότητα· αλλά, επιπλέον, σκοτώνει!

Δεν είναι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα καθάρματα που προωθούν αυτήν την καπιταλιστική «μετάβαση»;