χρονολόγιο

Λένε ότι το πρώτο θύμα κάθε πολέμου είναι πάντα η αλήθεια.
Τι διαφορετικό θα περίμενε κανείς από έναν «πόλεμο κατά ενός αόρατου εχθρού»;

Τα αφεντικά (κράτος / κεφάλαιο) έχουν πάντα την δική τους αφήγηση, για όλους τους πολέμους, την οποία και επιβάλλουν – στο μέτρο των δυνατοτήτων τους – με κάθε δυνατό μέσο: προπαγάνδα και διαχείριση συμπεριφορών, λογοκρισία και μονόλογοι “ειδικών”, αντιστροφή των όρων και θέσπιση κανόνων. Έτσι και τώρα, στην πρόσφατη “κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας”, η κυρίαρχη αφήγηση επιβλήθηκε – στο μέτρο των δυνατοτήτων τους – σε μια κοινωνία ποτισμένη από την απάθεια και την αμνησία. Παράλληλα η πραγματικότητα τρέχει.

Το παρόν χρονολόγιο δεν σκοπεύει – δεν θα μπορούσε άλλωστε – να απαντήσει στους προβληματισμούς που προκύπτουν από όλη αυτή την κατάσταση. Αλλά είναι μια προσπάθεια συγκέντρωσης σημαντικών σημείων (άρθρα, έρευνες, βίντεο κλπ) σχετικά με αυτή την πρόσφατη “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, με σκοπό την δημιουργία μιας τεκμηριωμένης αντι-αφήγησης – με την έννοια της καταγραφής της αντίθετης / “αιρετικής” άποψης αλλά και σημείων της κυρίαρχης αφήγησης – που φωτίζει τις αντιθέσεις.

Ορισμένα σημεία, αν και σημαντικά, δεν περιλαμβάνονται στο χρονολόγιο γιατί αναφέρονται ήδη μέσα σε κάποιο από τα υπάρχοντα. Για παράδειγμα, αρκετά κείμενα περιλαμβάνουν επιπλέον σημεία τεκμηρίωσης που θα άξιζαν μια θέση στο χρονολόγιο, αλλά θεωρούμε άσκοπη την επανάληψή τους. Ο βασικός λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο υλικό προορίζεται για όποιον και όποια θέλει να μελετήσει τα σχετικά σημεία (να διαβάσει τα κείμενα, να δει τα βίντεο κλπ) και όχι για όσους θέλουν απλά να «σκρολάρουν» τους τίτλους.

κόκκινα μαντήλια, Ιούλιος 2022

Vaccine-Injured Covid Patients
Μαρτυρίες θυμάτων των παρενεργειών των mRNA πλατφορμών, στην γερμανία.
«Τα στοιχεία της Pfizer δείχνουν 1/800 σοβαρές παρενέργειες»

Ο Bob Gill είναι γιατρός στο NHS (εθνικό σύστημα υγείας της βρετανίας) και απ’ τους πιο γνωστούς δημόσια εχθρούς της ιδιωτικοποίησής του. Το 2022 δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Great NHS Heist» (Η Μεγάλη Ληστεία του NHS) που προβλήθηκε εκτεταμένα. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται στην συμβολή των παρενεργειών των mRNA πλατφορμών στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

«Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, παρά να το κρύψετε»

Ο Masanori Fukushima, συνταξιούχος σήμερα καθηγητής (ήταν στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Κιότο), είναι ένας απ’ τους πιο γνωστούς εντός και εκτός ιαπωνίας ερευνητής των μεταδοτικών ασθενειών και ογκολόγος, υψηλόβαθμο στέλεχος επί 25 χρόνια του Ιδρύματος Βιο-ιατρικών Ερευνών και Καινοτομίας και του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Ιατρικής Καινοτομίας στο Κόμπε. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία των πρωτοκόλλων κλινικών δοκιμών διεθνώς.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του σε μια εκδήλωση που οργάνωσαν θύματα των παρενεργειών των mRNA πλατφορμών, όπου ήταν καλεσμένοι και εκπρόσωποι του ιαπωνικού υπουργείου υγείας.

 

Ομάδα έρευνας για μακροπρόθεσμες παρενέργειες

Μια ομάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Marburg ερευνά τις πιθανές μακροπόθεσμες παρενέργειες μετά από τον «εμβολιασμό» με mRNA πλατφόρμες.

 

Λογοκρισία των ειδικών
Λογοκρισία των ειδικών

Η εμφάνιση της Covid-19 έχει οδηγήσει σε πολυάριθμες διαμάχες για τα σχετικά δεδομένα και τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν. Για να αντιμετωπίσουν την αντιληπτή απειλή από γιατρούς και επιστήμονες που αμφισβητούν την επίσημη θέση των κυβερνητικών και διακυβερνητικών υγειονομικών αρχών, ορισμένοι υποστηρικτές αυτής της ορθοδοξίας έχουν κινηθεί να λογοκρίνουν όσους προωθούν αντίθετες απόψεις. Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να διερευνήσει τις εμπειρίες και τις απαντήσεις υψηλά καταξιωμένων γιατρών και επιστημόνων ερευνητών από διαφορετικές χώρες που έχουν γίνει στόχοι καταστολής ή/και λογοκρισίας μετά από δημοσιεύσεις και δηλώσεις τους σε σχέση με την Covid-19 που αμφισβητούν τις επίσημες απόψεις. Τα ευρήματά μας υποδεικνύουν τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζουν οι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης, και ιδιαίτερα οι εταιρείες τεχνολογίας πληροφοριών, στην προσπάθεια να καταπνίξουν τη συζήτηση σχετικά με την πολιτική και τα μέτρα για την Covid-19. Στην προσπάθεια να φιμωθούν οι εναλλακτικές φωνές, έγινε ευρεία χρήση όχι μόνο της λογοκρισίας, αλλά και των τακτικών καταστολής που θίγουν τη φήμη και τη σταδιοδρομία των διαφωνούντων γιατρών και επιστημόνων, ανεξάρτητα από την ακαδημαϊκή ή επαγγελματική τους κατάσταση και ανεξάρτητα από το ανάστημά τους πριν εκφράσουν την αντίθετη θέση. Αντί της ανοιχτής και δίκαιης συζήτησης, η λογοκρισία και η καταστολή της επιστημονικής διαφωνίας έχει καταστροφικές και εκτεταμένες επιπτώσεις για την ιατρική, την επιστήμη και τη δημόσια υγεία.

Πλατφόρμες mRNA και φυσική ανοσία

Ο Christian Velot είναι πανεπιστημιακός, μοριακός βιολόγος, οικολόγος, με δράση στη γαλλία εναντίον της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο περιβάλλον και στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται σε κάποιες από τις παρενέργειες των πλατφορμών. Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί αναλυτικά τις τεχνολογίες των εμβολίων και μη.

Το ποσοστό θνητότητας
Το ποσοστό θνητότητας

Έρευνα που συγκέντρωσε στοιχεία από 38 κράτη για το ποσοστό θνητότητας επί των καταγεγραμμένων «θετικών», προ εμβολιασμών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία ο μέσος όρος θνητότητας ήταν (ανα ηλικιακές ομάδες):

  • από 0-59 ετών: 0,035%
  • από 0-69 ετών: 0,095%

Πιο αναλυτικά:

  • 0-19 ετών: 0,0003%
  • 20-29 ετών: 0,003%
  • 30-39 ετών: 0,011%
  • 40–49 ετών: 0,035%
  • 50–59 ετών: 0,129%
  • 60–69 ετών: 0,501%

Συνολικά, ο μέσος όρος θνητότητας παγκοσμίως ήταν 0,03% (από 0-59 ετών) και 0.07% (από 0-69 ετών).

Αιματολογική ανάλυση μετά από «εμβολιασμό» με mRNA πλατφόρμες
Αιματολογική ανάλυση μετά από «εμβολιασμό» με mRNA πλατφόρμες

Στην παρούσα μελέτη αναλύσαμε με οπτικό μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου την πτώση περιφερικού αίματος από 1.006 συμπτωματικά άτομα μετά τον εμβολιασμό με ένεση mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2021. Υπήρχαν 948 άτομα (94% του συνόλου δείγμα) του οποίου το αίμα έδειξε συσσωμάτωση ερυθροκυττάρων και παρουσία σωματιδίων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ασαφούς προέλευσης ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό του mRNA. Σε 12 άτομα εξετάστηκε το αίμα με την ίδια μέθοδο πριν από τον εμβολιασμό, παρουσιάζοντας απόλυτα φυσιολογική αιματολογική κατανομή. Οι αλλαγές που διαπιστώθηκαν μετά τον εμβολιασμό των ενέσεων mRNA ενισχύουν περαιτέρω την υποψία ότι οι τροποποιήσεις οφείλονταν στα ίδια τα λεγόμενα «εμβόλια». Αναφέρουμε 4 κλινικές περιπτώσεις, που επιλέχθηκαν ως αντιπροσωπευτικές για ολόκληρη τη σειρά περιστατικών. Απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για να προσδιοριστεί η ακριβής φύση των σωματιδίων που βρίσκονται στο αίμα και να εντοπιστούν πιθανές λύσεις στα προβλήματα που προφανώς προκαλούν.

 

περισσότερα

Το έγκλημα των μαζικών εμβολιασμών

Μια περιεκτική συνέντευξη του Geert Vanden Bossche, στην αυστριακή γενική παθολόγο Maria Humber-Mogg.

 


(για υπότιτλους πατήστε το εικονίδιο cc)

Παρενέργειες των «εμβολίων» mRNA: η υπόθεση της ακίδας
Παρενέργειες των «εμβολίων» mRNA: η υπόθεση της ακίδας

[…] έχουν σημειωθεί ανεπιθύμητες ενέργειες (ΑΕ) μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με μια προφλεγμονώδη δράση των χρησιμοποιούμενων λιπιδικών νανοσωματιδίων ή του χορηγούμενου mRNA (δηλαδή, της σύνθεσης του εμβολίου), καθώς και με τις επιδράσεις των παραγόμενων αντιγόνων – της πρωτεΐνης ακίδας (Spike) και/ή των υπομονάδων/θραυσμάτων πεπτιδίων της – σε ανθρώπινους ιστούς ή όργανα.

 

περισσότερα