«Bizarre!»

Τετάρτη 3 Μάρτη. Σκαλίζοντας αυτό που συμφέρει τα αφεντικά και τους λακ΄δες τους να μένει θαμμένο, τα ντοκουμέντα της Ιστορίας, βρίσκει κανείς ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως το πιο πάνω δημοσίευμα της καθεστωτικής washington post, στις 10 Ιούνη του 2020. Τίτλος και πνεύμα του ρεπορτάζ: οι κατασκευαστές εμβολίων θέλουν κρούσματα, πολλά κρούσματα! Να ένα ενδεικτικό απόσπασμα:

… Ο Pascal Soriot, διευθύνων σύμβουλος της AstraZenaca – μιας βρετανο-σουηδικής εταιρείας που έχει συνεταιριστεί με μια ομάδα απ’ το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και έχει πάρει μια ενίσχυση 1,2 δις δολαρίων απ’ την αμερικανική κυβέρνηση για να αναπτύξει το εμβόλιό της – είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι η πορεία της μετάδοσης του ιού έχει προσθέσει ένα καινούργιο είδος χρονικής πίεσης.

«Τώρα το πρόβλημα που θα έχουμε όλοι, νομίζω, είναι ότι τρέχουμε κάπως ενάντια στον χρόνο, γιατί βλέπουμε ήδη πως η αρρώστια στην Ευρώπη μειώνεται» είπε ο Soriot. «Πολύ σύντομα η ένταση της αρρώστιας θα είναι χαμηλή κι έτσι θα είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε την αποτελεσματικότητα στις δοκιμές εμβολίων».

Ο Adrian Hill, διευθυντής του Ινστιτούτου Jenner της Οξφόρδης, είπε στην εφημερίδα Sunday Telegraph ότι η ομάδα του ήταν «σε αγώνα ενάντια στην εξαφάνιση του ιού».

Ο Hill, που είναι συν-επικεφαλής της προσπάθειας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης για το εμβόλιο, είπε «Βρισκόμαστε στην παράξενη θέση να θέλουμε να παραμείνει ο covid, έστω για λίγο. Αλλά τα κρούσματα μειώνονται»…

Δεν θα περιμένατε τόσο ωμές εξηγήσεις, αλλά υπάρχουν: τα συμφέροντα των φαρμακομαφιών ήταν (και παραμένουν) υπέρ της «παραμονής του ιού»… Και, ακόμα περισσότερο, υπέρ της «θρυλικής επικινδυνότητάς του»! Το ότι αυτά εξασφαλίζονται με την απάτη των τεστ, και ότι τα κατορθώματα αυτής της απάτης νομιμοποιούν (;) τα lock out, είναι η συμπλήρωση της αλυσίδας: αν σήμερα ή αύριο, ξανά και ξανά, διατάσσονται μαζικές απαγορεύσεις διαφόρων βαθμών έντασης είναι επειδή μεθαύριο και παραμεθαύριο είστε (είμαστε) υποχρεωμένοι να πλατφορμιαστείτε…