Η παραγωγή της πειθαρχίας 1

Παρασκευή 6 Νοέμβρη. … Έχουμε έναν πόλεμο μπροστά μας. Ο στρατός μας είναι σε πλήρη ανάπτυξη… Τάδε έφη ο πρωθυπουργός ρημαδοΚούλης χτες. Η επιμονή στα πολεμικά ανακοινωθέντα δεν είναι άστοχη· όμως η πλειοψηφία νομίζει ότι ο «εχθρός» είναι ο «αόρατος ιός». Τραγικό λάθος.

Αν για την ασταμάτητη μηχανή το «δεύτερο κύμα» πραξικοπήματος ήταν προβλέψιμο, για τις «άτυπες» συζητήσεις που γίνονταν στις Βρυξέλες τον περασμένο Σεπτέμβρη ήταν, απλά και ωμά, ζήτημα σχεδιασμού. «Πότε να ξαναεπιβληθούν τα lockdown; Τον Νοέμβρη προς Δεκέμβρη ή μέσα / πάνω στις γιορτές;». Την απάντηση του ζούμε, και όχι μόνο στα μέρη μας.

Ο «στρατηγός» ρημαδοΚούλης προσπάθησε να εξηγήσει την δήθεν απρόοπτη κλιμάκωση της καθεστωτικής (υγιεινιστικής) βίας επικαλούμενος την «απρόοπτα» ξαφνική επέκταση του ιού – όπως αυτή πιστοποιείται απ’ τα γνωστά και αμφίβολης αξίας τεστ. (Η φήμη για πιθανή μετάλλαξη του ιού είναι το something new στην τρομοεκστρατεία…). Ακόμα κι έτσι, ακόμα αν πάρει κανείς τοις μετρητοίς τα επίσημα καθεστωτικά νούμερα (και όχι μόνο τα ελληνικά) η πραγματικότητα είναι συντριπτική σε βάρος των τρομοκρατών: εξακολουθούν να πεθαίνουν εκείνοι υπέρ της προστασίας των οποίων εκδίδονται οι δικτατορικές διαταγές· και ένας άγνωστος θεός ξέρει πόσοι πολλαπλασιαστές χρησιμοποιούνται στην «αιτολόγηση» αυτών των θανάτων έτσι ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες της τρομοκρατίας.

Όμως ψιθυρίζεται ήδη το «προσεχώς». Ένα «τρίτο κύμα» πραξικοπημάτων ετοιμάζεται ήδη, μετά τις γιορτές, ας πούμε κάπου ανάμεσα στο Γενάρη και τον Φλεβάρη… Έχουν τέτοιες προφητικές ικανότητες οι ειδικοί των αφεντικών; Τον Σεπτέμβρη ήξεραν τι θα συμβαίνει τον Νοέμβρη και τον Νοέμβρη ξέρουν τι θα γίνει τον Γενάρη; Ναι, αλλά δεν διαθέτουν γυάλινη σφαίρα. Ξέρουν τι γίνεται με την επίσημη εμφάνιση / παρουσίαση των σωτήριων εμβολίων! Όταν οι υποσχέσεις των φαρμακοβιομηχανιών ήταν για τον Σεπτέμβρη (που πέρασε), τα πραξικοπήματα της άνοιξης είχαν την δικαιολογία «να ισοπεδώσουμε την καμπύλη». Το καλοκαίρι προέκυψε ότι είναι απίθανο να είναι έτοιμα τα «σωτήρια» στις αρχές του φθινοπώρου· και επιπλέον είχαν εκτιναχτεί οι υποψίες σε βάρος αυτής της fast track «σωτηρίας».

Η ημερομηνία μετατέθηκε για τις αρχές του 2021… Προέκυψε έτσι ένα κενό τουλάχιστον 4 μηνών. Μπορούσε να αφεθεί έτσι; Όχι. Για έναν πολύ σοβαρό λόγο: η αμφισβήτηση της καθεστωτικής υγιειονομικής σοφίας κέρδιζε (και συνεχίζει να κερδίζει) έδαφος παντού στον πρώτο κόσμο (ανοργάνωτα, χαοτικά, ναι…) μαζί με την φυσική ανοσία πληθυσμού… Η αδράνεια εκ μέρους των κρατών / αφεντικών θα είχε ολέθριες συνέπειες για τα συμφέροντά τους: στις αρχές του 2021 κανείς δεν θα ήθελε (και κανείς δεν θα χρειάζονταν) τα επικίνδυνα «καινοτόμα» εμβόλια της φαρμακευτικής μαφίας!

Έπρεπε να βρεθεί κάτι επειγόντως. Και βρέθηκε. Η υγιεινιστική οπλοποίηση των κρουσμάτων! Χάρη στην «πανδημία τεστ» (και με την βοήθεια, οπωσδήποτε, της πλήρους ακαταλληλότητάς τους) η πραγματικότητα αντιστράφηκε για άλλη μια φορά. Η απόδειξη της πολύ χαμηλής φονικότητας του ιού (και η απαίτηση για προστασία των ευάλωτων υποκειμένων) θάφτηκαν κάτω από ένα καινούργιο carpet bombing, όπου τα «κρούσματα» μετατράπηκαν σε «θάνατο με αναστολή»! Το κόλπο δεν έπιασε – αλλά σε τελευταία ανάλυση η εξουσία είναι εξουσία. Όπως θα έλεγε και ο “ο εστεμμένος νομικός του Γ Ράιχ” Schmitt …οι αποφάσεις που λαμβάνονται υπό το κράτος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης δεν μπορούν να κριθούν ως προς την ορθότητά τους… Ρωτείστε οποιονδήποτε φίλο της καραντίνας να σας το επιβεβαιώσει.

Το επόμενο κύμα απαγορεύσεων πρέπει να καλύψει το κενό ως το τέλος της ερχόμενης Άνοιξης (είναι το τωρινό χρονοδιάγραμμα για το καταστροφικό show της γενετικής τροποποίησης των κυττάρων μας), για τους ίδιους λόγους που έπρεπε να καλυφθεί το τωρινό κενό. Θα χρησιμοποιηθούν τα ίδια πάνω κάτω επιχειρήματα: η ασυδοσία των νέων, η ανευθυνότητα των «αρνητών» (κατά την διάρκεια των υπό περιορισμούς γιορτών) και ο χειμώνας. Ίσως το επόμενο something new να είναι κάποια γρίπη· η «διδημία»!

(φωτογραφίες: “Ο στρατός μας είναι σε πλήρη ανάπτυξη”…)