Τα εμβόλια σε κατάλληλη μεγέθυνση

Δευτέρα 12 Απρίλη>> Λέγεται Christian Velot, είναι βιολόγος, και διδάσκει μοριακή βιολογία στο γαλλικό πανεπιστήμιο Paris-Saclay. Είναι εχθρικός στην απελευθέρωση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο περιβάλλον. Έχει υπερασπιστεί στα γαλλικά δικαστήρια πολλές δεκάδες οικολόγων ακτιβιστών εναντίον των μεταλλαγμένων (πράγμα που του στοίχισε κάποια στιγμή «ακαδημαϊκές υποτιμήσεις»… τα κυκλώματα υπάρχουν παντού!). Το 2010 συμμετείχε στις περιφερειακές εκλογές στη γαλλία σαν υποψήφιος των «πράσινων», και στο δεύτερο γύρο σαν υποψήφιος της αριστεράς. Ήταν πρώτος επιλαχών, και μετά την μετακόμιση του Françoise Descamps-Crosnier στο κοινοβουλιο, ο Velot πήρε την θέση του σαν περιφερειακός σύμβουλος. Όντας «εν γνώσει» εχθρικός απέναντι στην ευρεία χρήση και στις εμπορικές εφαρμογές της γενετικής μηχανικής το 2020 προειδοποίησε τον κόσμο για τους πιθανούς κινδύνους των «εμβολίων» (: πλατφορμών) γενετικής μηχανικής, ενώ κατηγόρησε τις Βρυξέλες ότι οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί για την απαγόρευση των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών αφήνουν στο απυρόβλητο τα παρόμοια «εμβόλια».

Με δυο λόγια ο Velot έχει όλα τα προσόντα για να καταγγελθεί (και στα μέρη μας) σαν «ψεκασμένος», «βιο-φοβικός» και ότι άλλο γουστάρει η λασπουριά που παριστάνει την «αποψάρα για το καλό της κοινωνίας» ενώ είναι μόνο η ουρά των αφεντικών. Να λοιπόν ένας λόγος για να παρακολουθήσετε το παρακάτω video (αυστηρά ακατάλληλο για τους pfizerοι!!!) διάρκειας 48 ολόκληρων λεπτών, με αγγλικούς υπότιτλους (μπορείτε να το αναζητήσετε επίσης με γερμανικούς ή ισπανικούς αν το προτιμάτε).

Υπάρχει όμως κι ένας ακόμα λόγος, εξίσου σημαντικός. Το video είναι επιμορφωτικό / αντιπληροφοριακό. Ξεκινάει απ’ τα βασικά, και χωρίς να μπαίνει στα βαθιά της γενετικής μηχανικής, της γενετικής τροποποίησης των κυττάρων και στην σχετική ορολογία, κρατώντας την “λογική” της βιολογίας, εξηγεί τι είναι εμβόλιο και τι είναι … κάτι άλλο!! Ο Velot είναι προσεκτικός ώστε να μην βγάλει φωτιές· όμως κάθε προσεκτικός θεατής μπορεί να καταλάβει και να βγάλει τα πολιτικά του συμπέρασματα ελεύθερα. Θα καταλάβετε για παράδειγμα (ελπίζουμε) ότι το δυτικό βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα ΔΕΝ ενδιαφέρεται να φτιάξει «θεραπευτικά εμβόλια» αλλά να κάνει πειράματα για (μελλοντική) κατασκευή και injection τεχνητά κατασκευασμένων ιών! Ο Velot δεν το λέει με το όνομά του· απλά το περιγράφει, σαν «κατόρθωμα» της γενετικής μηχανικής με τις τωρινές πλατφόρμες… Και οι mRNA και οι vector DNA πλατφόρμες είναι απόπειρες τεχνητής απομίμησης ιών – εν – δράσει…

Δεν είναι 48 λεπτά που θα χάσετε απ’ την ζωή σας! Ούτε θα περάσετε κάποιο διαγώνισμα σχολικό (απ’ αυτά που τις απαντήσεις τις έδινε η αντιγραφή). Είναι 48 λεπτά απ’ τα οποία θα κερδίσετε πολλά σαν βασική γνώση και κριτική κατανόηση για τις πραγματικές αιτίες της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας (αν θεωρείτε την ασταμάτητη μηχανή «ανειδίκευτη» κι άρα «αναξιόπιστη»…).

Αλλά κι αλλιώς να είναι, δείτε το video οπωσδήποτε (προστεθείτε στις 500 χιλιάδες που το έχουν δει ήδη…) – είναι διαφωτιστικό…. (Τα τεμπέλικα μυαλά θα κουραστούν φυσικά· αλλά δεν υπάρχουν μαγικές προσφορές για δαύτα…) Ευχαριστούμε την Κ. για την αποστολή.