… και εγκληματικά

Παρασκευή 12 Μάρτη. Πόσο ακίνδυνη είναι όμως η γενετική μηχανική και οι εφαρμογές της και πόσο εγκληματικό το free pass που της δίνεται; Πριν δυο μέρες (όλα πάνε καλά) μεταφέραμε εδώ τον απολογισμό 2,5 μηνών πλατφορμιασμού απ’ την επικράτεια της αυτού μεγαλειότητας. Οι καταγραφές αυτές έχουν αναγκάσει διάφορους ντόπιους δημαγωγούς να βρυχώνται και να δαγκώνονται – αλλά δεν κινδυνεύουν. Έχουν στα χέρια τους άπειρα σκουπίδια για να θάψουν και αυτό το ζήτημα.

Στην επόμενη αναφορά έχουμε ένα ακόμα τεκμήριο – για την επικινδυνότητα ήδη. Στη συνέχεια όμως μεταφρασμένη μια αναφορά απ’ το swiss policy research – με κάμποσα links τα οποία δεν μεταφέρουμε (μπορείτε όμως να βρείτε αναζητώντας το πρωτότυπο). Οι τονισμοί του πρωτότυπου:

Τα δεδομένα απ’ τα συστήματα αναφορά των παρενέργειών των εμβολίων των ηπα (VAERS), της Ε.Ε. (EUDRA) και του Η.Β. (MHRA) επιβεβαιώνουν ότι οι εμβολιασμοί για τον covid σχετίζονται ήδη με περίπου 3000 θανάτους και αρκετές χιλιάδες σημαντικές «παρενέργειες», συμπεριλαμβανόμων αλλεργικών σοκ, προσωρινής παράλυσης του προσώπου, καρδιαγγειακών διαταραχών, και, σε μερικές περιπτώσεις, αποβολών σε εγκυμοσύνες. Αυτά τα νούμερα μπορεί να είναι υποεκτιμημένα αφού τα συστήματα αναφοράς των εμβολιασμών τυπικά καλύπτουν μόνο ένα ποσοστό των παρενεργειών.

Οι θάνατοι μετά τους εμβολιασμούς μπορεί να μην σχετίζονται με τα εμβόλια. Ωστόσο, στις ηπα, το 47% των θανάτων μετά τον εμβολιασμό έγιναν σε ανθρώπους που αρρώστησαν μέσα σε 48 ώρες μετά το εμβόλιο και το 31% των θανάτων έγινε μέσα σε 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό. Το 20% των θανάτων σχετίζονταν με καρδιακά προβλήματα.

Στις ΗΠΑ η μέση ηλικία εκείνων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για τον covid ήταν 77,8 χρόνια. Ο νεώτερος θάνατος που επιβεβαιώθηκε σχετικά ήταν ένας 23χρονος. Μερικοί νέοι και υγιείς γιατροί είχαν προβλήματα επίσης.

Αν γίνει σύγκριση με τις δεκάδες εκατομμυρίων εμβολιασμούς που έχουν γίνει ήδη, αυτά τα νούμερα είναι μικρά. Αν συγκριθούν με το μέγεθος των θανάτων που έχουν αποδοθεί στον covid, επίσης τα νούμερα είναι μικρά. Αλλά αν κριθούν με βάση τα στάνταρ ασφάλειας θεραπευτικών προϊόντων, αυτά τα νούμερα είναι σίγουρα σημαντικά. Επιπλέον πολύ λίγα είναι γνωστά ως τώρα για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια των εμβολίων για τον covid. Την περίοδο 2009/2010 χρειάστηκε ένας χρόνος για να μάθει ο κόσμος για τα σοβαρά νευρολογικά προβλήματα που προκαλούσαν τα τότε αντιγριππικά εμβόλια.

Σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, μελέτες σε πραγματικές συνθήκες δείχνουν ότι μετά την δεύτερη δόση η αποτελεσματικότητα φτάνει περίπου στο 90% για ανθρώπους μέχρι 60 χρονών, αλλά μόνο περίπου 65% σε ανθρώπους πάνω απ’ τα 80. Περίπου το ένα τρίτο των ανθρώπων πάνω απ’ τα 80 δεν αναπτύσσει αντισώματα.

Πράγματι από καθαρά στατιστική άποψη τα νούμερα είναι μικρά. Αλλά πως χρησιμοποιήθηκε η στατιστική στη διάρκεια της υγιειονομικής τρομοεκστρατείας; Σίγουρα όχι για να δείξει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων “κολλάνε” είτε δεν το καταλαβαίνουν είτε εμφανίζουν συμπτώματα τέτοια που “την βγάζουν στο σπίτι”… Επιπλέον, ενώ η «αρρώστια» θεωρείται επικίνδυνη, το να πεθάνει κάποιος ή να σακατευτεί απ’ την «σωτηρία» (μια «σωτηρία» που κατασκευάστηκε στο πόδι και πουλιέται με εντατική δημαγωγία και άγριους εκβιασμούς) είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Πάντως οι φαρμακομαφίες πανηγυρίζουν θεωρώντας ότι έχουν ήδη καβαλήσει τους αιχμαλώτους τους. Τους κρύβουν και τις «παράπλευρες απώλειες», αφού ο στόχος είναι η χειραγώγηση…