Πραξικοπήματα 2

Κυριακή 15 Νοέμβρη. Την περασμένη Τετάρτη ο Borduk (κατά κόσμο Boris Johnson) είχε μια σημαντική τηλεδιάσκεψη. Ήταν τόσο σημαντική που οι ντόπιοι (και όχι μόνο) φίλοι της καραντίνας, που τόσο αυστηρά τον κατηγόρησαν ότι «έβαζε τα κέρδη πάνω απ’ τους ανθρώπους» (όταν, σε μια αρχική φάση, παρασυρμένος, υποστήριζε την «φυσική γενική ανοσία» κόβοντας τα πόδια των φαρμακοβιομηχανιών..), αυτοί λοιπόν οι ανθρωπιστές κατήγοροι του Borduk θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι έχει μεταμεληθεί ειλικρινά… Και να τον συγχωρήσουν!!

Ο Borduk, συντονισμένος πια στο νόημα και στη σκοπιμότητα των καραντινών, των καθολικών απαγορεύσεων (ακόμα και στις ερωτικές σχέσεις: δεν υπάρχει τίποτα πιο ενάρετο από έναν καιροσκόπο με εξουσία!) είχε τηλεδιάσκεψη με τον κυρ Βασίλη (τον Άρχοντα Θυρών και Παραθύρων) και 10 ακόμα ceo των μεγαλύτερων δυτικών φαρμακοβιομηχανιών.

Δεν επρόκειτο για συνωμοσία ώστε να την αποκαλύψουμε! Οι εκλεκτοί εκπρόσωποι του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος έπρεπε να κουβεντιάσουν με τον εγγλέζο υπαλληλό τους τις εξελίξεις για τα εμβόλια… Και να δουν τις βασικές γραμμές υλοποίησης του νέου σχεδίου του κυρ Βασίλη για την παγκόσμια πρόληψη μελλοντικών επιδημιών. Διότι ναι: τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Κι ενώ εσείς (κι εμείς) ευελπιστούμε σε καιρούς όπου δεν θα χρειάζεται η άδεια της αστυνομίας για να βγούμε απ’ τα σπίτια μας τόσο ταπεινοί και ασήμαντοι που είμαστε, οι φιλάνθρωποι αφέντες του συμπλέγματος σχεδιάζουν το μέλλον. Το δικό μας, δηλαδή το δικό τους…

Αν και δεν πρέπει να ξέρουμε και να ξέρετε τι και πως, αφού «η άγνοια σώζει» και «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» (ενώ γνωρίζοντας μπορεί να μας / σας μπουν τίποτα ανατρεπτικές ιδέες στο μυαλό) πέρα απ’ τον κυρ Βασίλη στην κουβέντα σχεδιασμού του μέλλοντος συμμετείχαν και οι ceo των Bayer Pharmaceuticals, Boehringer Ingelheim, Bristol Myers Squibb, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Merck, Novartis AG, Pfizer, Roche και Sanofi. Οπότε ναι! Μια απαγορευμένη σκέψη πρέπει να την κάνετε: ήταν ένα πολεμικό συμβούλιο της μαφίας του δυτικού συμπλέγματος, οι βασικοί capo ήταν εκεί, εναντίον αφενός των δυτικών πληθυσμών (οι οποίοι έχουν επιστρατευτεί και πρέπει αυτή επιστράτευση να εντατικοποιηθεί) αλλά και, αφετέρου, του ανατολικού συμπλέγματος (κίνα, ρωσία, ‘n’ friends)!

Τι είχε να προσφέρει η πολιτική βιτρίνα της αυτού μεγαλειότητας στους ανθρωπιστές ceo; Κάτι ενδιαφέρον: το 2021 το Λονδίνο θα πάρει την προεδρία των g7 (που δεν έχουν ούτε Μόσχα ούτε Πεκίνο…). Κι εκεί ο Borduk ανέλαβε να προωθήσει το “παγκόσμιο σχέδιο υγείας” του Bill and Melinda Gates Foundation και του αγγλικού (εντελώς big pharma) ανθρωπιστικού ιδρύματος Wellcome Trust για την πρόληψη των μελλοντικών πανδημιών!

Μεταξύ μας: «παγκόσμια» θα είναι αυτή εκστρατεία απαλλοτρίωσης των data υγείας (γιατί περί αυτού πρόκειται) απ’ το δυτικό βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα μόνο εάν και εφόσον καταφέρει να επιβληθεί σε μη δυτικά κράτη. Στην Αφρική, στη νότια Αμερική, στην Ασία. Κι εκεί θα έρθει αναπόφευκτα σε σκληρή σύγκρουση με το ανατολικό αντίστοιχό του… Πολύ σκληρή!