Ο δρόμος προς την αθανασία; (1)

Σάββατο 7 Νοέμβρη. Παρουσιάσαμε χτες τα όσο-πιο-επίσημα-και-αδύνατο-να-αμφισβητηθούν στοιχεία για την υπερβάλλουσα θνησιμότητα που θα μπορούσε να αποδοθεί στον covid σε 26 ευρωπαϊκά κράτη / μέλη του οργανισμού euromomo. Παρότι (το καταλαβαίνουμε) τα διεστραμμένα μυαλά μπορούν να κάνουν ακόμα και την μέρα νύχτα, η ασταμάτητη μηχανή είναι σίγουρη πως οποιοσδήποτε διαθέτει ακόμα ίχνη λογικής (το επαναλαμβάνουμε: ίχνη λογικής…) μπορεί να διαπιστώσει την αλήθεια. Με την εξαίρεση 3 εβδομάδων του περασμένου Απρίλη όπου έγιναν πράγματα τόσο τρομακτικά σε βάρος νοσηλευόμενων σε διάφορα νοσοκομεία σε πολλά κράτη του κόσμου ώστε η κατηγορία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας να είναι μια ήπια και μετριοπαθής προσπάθεια απόδοσης δικαιοσύνης, εκτός λοιπόν απ’ αυτήν την σφαγή με φαρμακευτικούς «πειραματισμούς», ο covid 19 είναι, πράγματι, τόσο επικίνδυνος όσο μια κάπως σοβαρή εποχική γρίπη…

Ήρθε λοιπόν η ώρα, με εξίσου αδιάσειστα στοιχεία, να καταλάβετε τι σημαίνει υγιεινιστική τρομοκρατία και εξαπάτηση ολκής α λα ελληνικά. Τα στοιχεία που θα παραθέσουμε είναι εξίσου αδιάσειστα, και θέλουμε να δούμε τι θα κατεβάσουν τα διεστραμμένα μυαλά των caradinieri για να τα διαστρεβλώσουν! Απ’ την μεριά σας θα κάνετε σημαντικό και (θα τολμούσαμε να πούμε) απελευθερωτικό έργο αν τα διαδώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Κατ’ αρχήν τα στοιχεία του ευρωπαϊκού οργανισμού euromomo. Στη λίστα με τα στοιχεία υπερβάλλουσας θνησιμότητας ο euromomo κατατάσσει τα κράτη με αλφαβητική σειρά. Οπότε ο παρακάτω πίνακας έχει το ελλαδιστάν και άλλα 4 κράτη, όπου μπορεί ο καθένας να διακρίνει την ιρλανδία και την ιταλία, με την εκτόξευση (ειδικά στην ιταλία) των θανάτων (ιατρικών δολοφονιών;) τις 3 βδομάδες θανάτου τον περασμένο Απρίλη – εν μέσω καραντίνας...

Όπως μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας, στην περίοδο που αρχίζει την 1 Γενάρη του 2015 και τελειώνει την 44η βδομάδα του 2020 (στο τέλος του Οκτώβρη, δηλαδή πριν μια βδομάδα…) το μακράν πιο θανατηφόρο διάστημα στο ελλαδιστάν ήταν το διάστημα της εποχιακής γρίπης στα τέλη του 2016 – αρχές του 2017. Αντίθετα, σε ολόκληρο το 10μηνο Γενάρης– Οκτώβρης 2020 η θνησιμότητα στο ελλαδιστάν από οποιαδήποτε αιτία κινήθηκε μεταξύ «συνηθισμένων αριθμών» (γκρίζα ζώνη) και «αξιοσημείωτης αύξησης» (διακεκομμένη γραμμή) – όχι όμως παραπάνω απ’ ότι είχε συμβεί κατά περιόδους το 2015, το 2016 (και μάλιστα το καλοκαίρι..), το 2017 και το 2019.

Στον επόμενο πίνακα εστιάσαμε στα στοιχεία του euromomo αποκλειστικά στο διάστημα απ’ την 1η εβδομάδα ως και την 44η του 2020 (τέλη Οκτώβρη). Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε το αποκαλυπτικό γεγονός πως είτε με το υγιεινιστικό πραξικόπημα (την περασμένη Άνοιξη) είτε χωρίς αυτό η γενική θνησιμότητα στο ελλαδιστάν κινήθηκε όλο το 10μηνο κυρίως στα αναμενόμενα, «μέσα» επίπεδα. Μάλιστα από τα μέσα Αυγούστου (34η εβδομάδα) ως την περασμένη εβδομάδα (44η: περίοδος κατά την οποία ξαναξεκίνησε και κλιμακώθηκε το carpet bombing του «θανάτου – μέσω – κρουσμάτων») η γενική θνησιμότητα ήταν στα κατώτερα επίπεδα του συνηθισμένου!

Με δυο λόγια: ποιός φονιάς covid; Στο μυαλό σημαδεύουν!!