Mortality rate 2

Τρίτη 20 Οκτώβρη. Πέρασε καιρός. Όχι πολύς αλλά έντονα βίαιος. Και έφτασε η στιγμή που ο Π.Ο.Υ. ενώ δεν έχει αναθεωρήσει τις αρχικές προφητείες του (χρειάζονται πάντα!!) αναγκάστηκε να θεωρήσει έγκυρη μια μετα-έρευνα που αποδεικνύει την τραγική του αποτυχία – αν και όχι τον δόλο του. Δράστης αυτής της έρευνας; Ο γνωστός (και μισητός απ’ τους φίλους της καραντίνας) Γιάννης Ιωαννίδης.

Γιατί αναγκάστηκε ο Π.Ο.Υ.; Η συγκεκριμένη έρευνα, που αποδεικνύει ότι ως τα μέσα Σεπτέμβρη η «μέση θνητότητα» του covid 19 παγκόσμια ήταν 0,23% εξετάστηκε και ξανα-εξετάστηκε από τρίτους, ανεξάρτητους κριτές – και βρέθηκε έγκυρη. Τι θα μπορούσε να κάνει το αρχηγείο / βιτρίνα του τρόμου εφόσον του στάλθηκε προς δημοσίευση; Την δημοσίευσε – αλλά να είστε σίγουροι ότι θα «πνιγεί»: δεν πρόκειται να αποκτήσει δημοσιότητα…

Πέρα απ’ τα υπόλοιπα (που έχουμε τονίσει με κόκκινο στην φωτογραφία επάνω), έχει το ενδιαφέρον της κι αυτή η απόδειξη: σε ηλικίες κάτω των 70% η θνητότητα (ανάλογα με το μέρος) είναι από 0,00% έως 0,31%, με χοντρικό διάμεσο ποσοστό το 0,05%. Πέντε θάνατοι στις 10.000 «μολύνσεις» για τις ηλικίες κάτω των 70 είναι το άκρως αντίθετο μιας “φονικής απειλής”, αν οι λέξεις έχουν ακόμα νόημα! Απ’ την άλλη δείχνει τι έπρεπε να έχει γίνει εξ’ αρχής: να προστατευτούν οι άρρωστοι ηλικιωμένοι, καθώς και όσοι / όσες κάτω των ’70 είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτό ΔΕΝ έγινε!…

(Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και θα μπορούσε αυτή η μετα-έρευνα να είναι συλλογική, ο Ιωαννίδης την πήρε πάνω του μόνος του. Ένα είδος προσωπικής απάντησης στις χυδαιότητες που έχει ακούσει; Γιατί όχι;)

Αν σημειώσουμε επίσης δύο πράγματα. Πρώτον ότι ο Ιωαννίδης δεν αμφισβητεί τον αριθμό όσων πεθαίνουν και χρεώνονται στον covid-19 χωρίς να είναι αυτός η αιτία. Δεν αμφισβητεί, δηλαδή, τις «κοινές δεξαμενές» όπως αυτές φτιάχνονται και σερβίρονται. Αν αναγνωριστεί κάποτε αυτό που έχει γίνει ήδη σαφές από δειγματοληπτικές νεκροψίες, ότι δηλαδή έως το 10% των «κοινών δεξαμενών» στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη μπορεί να αιτιολογηθεί με βεβαιότητα σε επιπλοκές του covid, τότε το 0,23% θα πέσει κατά πολύ. Δεύτερον, ότι απ’ τον Σεπτέμβρη και μετά ο μεν αριθμός των «μολυσμένων» έχει ανέβει, αφού έχουν πολλασιαστεί τα (επικίνδυνα) τεστ PCR, ενώ αντίστοιχα ο αριθμός των θανάτων έχει πέσει πολύ. Άλλη μια σημαντική μείωση του 0,23%…)

Οι νεκροί είναι νεκροί, και το πένθος είναι πένθος. Όταν όμως εξαπολύεται μια τρομοεκστρατεία τέτοιας έκτασης και τέτοιας έντασης, οι ζωντανοί έχουν επίσης τα αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά τους! Απ’ αυτήν την άποψη έχει σημασία η σύγκριση της αποδεδειγμένης πια θνητότητας του covid 19 με εκείνη των ιών (και των πανδημιών) γρίπης. Το παρακάτω απόσπασμα (από σχετικό επιστημονικό άρθρο) είναι κατατοπιστικό:

Μόνο η γρίπη του 1918 (η αποκαλούμενη «ισπανική») είχε θνητότητα μεταξύ 2 και 3%, της ίδιας τάξης μεγέθους δηλαδή με τις «προβλέψεις» του Π.Ο.Υ. για τον covid… Αυτό ενοχοποιεί ακόμα περισσότερο εκείνη την «προβλέψη» του 3,5% και όσους την υιοθέτησαν (επειδή τους ήταν χρήσιμη): άνοιξε τον δρόμο σε κάθε κάθαρμα με γραβάτα και σε κάθε πληρωμένο εγκάθετο που παριστάνει τον «ειδικό» σωτήρα της ανθρωπότητας να ανεμίζουν συνέχεια πάνω απ’ τα κεφάλια μας τον μαζικό θάνατο του 1918…

Ύστερα υπάρχουν δύο τουλάχιστον πανδημίες γρίπης με υψηλά ποσοστά θνητότητας. Του 1957 ήταν 0,6%, υπερδιπλάσια δηλαδή του covid 19. Και του 1968 λίγο μικρότερη (2%). Αλλά από εκείνη την μαγική χρονιά, το ’68, κανείς δεν θυμάται τον θάνατο απ’ τις επιπλοκές της γρίπης. Όλοι θυμούνται την έκρηξη ζωής, που αποκλήθηκε (σωστά) παγκόσμια επανάσταση!

Το 2018 – 2019 η θνητότητα λόγω γρίπης στις ηπα ήταν 0,18%. Το 0,23% του covid είναι αισθητή διαφορά στο βαθμό που πολλαπλασιάζεται επί εκατοντάδες χιλιάδες «φορείς». Όμως το 0,18% βρίσκεται στην ίδια τάξη μεγέθους με το 0,23%· πράγμα που αποδεικνύει ότι ο χαρακτηρισμός της πανδημίας του covid σαν επιδημίας κάπως σοβαρής γρίπης ήταν (και είναι) ακριβέστατη. «Κάπως»: το 1957 η γρίπη ήταν πολύ πιο φονική παγκόσμια – χωρίς να είναι σαν του ‘18.

Δεν ενδιαφέρει την ασταμάτητη μηχανή να πείσει οποιονδήποτε φίλο της καραντίνας. Την ενδιαφέρει σίγουρα, σε κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται (και όχι μόνο με το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα) να έχει τεκμηριώσει με σοβαρό τρόπο τις απόψεις της, υπέρ και για λογαριασμό εκείνων που θέλουν να διαμορφώνουν γνώμη βασισμένη σε πραγματικά στοιχεία και όχι σε ιδεολογίες και λοιπά υποπροϊόντα της ανθρώπινης εθελοδουλείας.

Με αυτή την έννοια όχι απλά η έρευνα του Ιωαννίδη αλλά, επιπλέον, το γεγονός ότι η βιτρίνα ελέγχου της τρομοεκστρατείας (ο Π.Ο.Υ.) αναγκάστηκε να την δημοσιεύσει «με την υπογραφή» του, αποτελεί άλλη μια γερή απόδειξη για εμάς, άλλη μια γερή απόδειξη ότι απ’ αυτές εδώ τις ψηφιακές σελίδες ποτέ δεν διαβάσατε … παραμυθάκια. (Αν έχει ορκιστεί σε κάτι το Sarajevo είναι εκείνο που αφορά όλους και όλες εσάς: ποτέ δεν θα υποτιμήσει τη νοημοσύνη σας! – παλεύει γι’ αυτό, κι ας μην το ζήτησε κανείς!)