Κύκλοι PCR (CT)

Η Δρ Τζούλιετ Μόρισον, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Ρίβερσαϊντ, είπε στους New York Times: «Οποιοδήποτε τεστ με όριο κύκλου πάνω από 35 είναι πολύ ευαίσθητο… Είμαι συγκλονισμένη που οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι 40 (κύκλοι) θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν θετικό… Το πιο λογικό μέτρο θα ήταν από 30 έως 35».

 

Στο ίδιο άρθρο ο Δρ Μάικλ Μίνα, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, είπε ότι το όριο πρέπει να είναι 30 ή και μικρότερο και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι η μείωση του CT από 40 σε 30 θα είχε μειώσει τα «κρούσματα covid» σε ορισμένες πολιτείες μέχρι και 90%.

 

Επιπλέον, όσον αφορά τους κύκλους PCR (CT):

 

  • Οι κατευθυντήριες γραμμές MIQE PCR δηλώνουν: «Οι τιμές [CT] υψηλότερες από 40 είναι ύποπτες λόγω της υπονοούμενης χαμηλής απόδοσης και γενικά δεν πρέπει να αναφέρονται».
  • Ο ίδιος ο Fauci παραδέχτηκε ότι οτιδήποτε πάνω από 35 κύκλους δεν μπορεί σχεδόν ποτέ να υπάρξει «καλλιέργεια».
  • Τα δεδομένα του CDC υποδηλώνουν ότι κανένα δείγμα άνω των 33 κύκλων δεν θα μπορούσε να καλλιεργηθεί
  • Το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας λέει ότι τίποτα πάνω από 30 κύκλους δεν είναι πιθανό να είναι μολυσματικό.
  • Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι σχεδόν όλα τα εργαστήρια στις ηπα εκτελούν τις δοκιμές τους με τουλάχιστον 37 κύκλους και μερικές φορές φθάνουν τους 45. Και ότι η «τυποποιημένη διαδικασία λειτουργίας» του NHS στην αγγλία, για τους κανόνες δοκιμών PCR, βάζει το όριο στους 40 κύκλους.