πλατφόρμες

Στοιχεία για τις πλατφόρμες mRNA που παρουσιάζονται ως εμβόλια κατά της covid-19.

«Τα στοιχεία της Pfizer δείχνουν 1/800 σοβαρές παρενέργειες»

05/01/2023
Ο Bob Gill είναι γιατρός στο NHS (εθνικό σύστημα υγείας της βρετανίας) και απ’ τους πιο γνωστούς δημόσια εχθρούς της ιδιωτικοποίησής του. Το 2022 δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Great NHS Heist» (Η Μεγάλη Ληστεία του NHS) που προβλήθηκε εκτεταμένα. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται στην συμβολή των παρενεργειών των mRNA πλατφορμών στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

«Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο, παρά να το κρύψετε»

25/11/2022

Ο Masanori Fukushima, συνταξιούχος σήμερα καθηγητής (ήταν στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Κιότο), είναι ένας απ’ τους πιο γνωστούς εντός και εκτός ιαπωνίας ερευνητής των μεταδοτικών ασθενειών και ογκολόγος, υψηλόβαθμο στέλεχος επί 25 χρόνια του Ιδρύματος Βιο-ιατρικών Ερευνών και Καινοτομίας και του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Ιατρικής Καινοτομίας στο Κόμπε. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία των πρωτοκόλλων κλινικών δοκιμών διεθνώς.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του σε μια εκδήλωση που οργάνωσαν θύματα των παρενεργειών των mRNA πλατφορμών, όπου ήταν καλεσμένοι και εκπρόσωποι του ιαπωνικού υπουργείου υγείας.

 

Ομάδα έρευνας για μακροπρόθεσμες παρενέργειες

10/11/2022

Μια ομάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Marburg ερευνά τις πιθανές μακροπόθεσμες παρενέργειες μετά από τον «εμβολιασμό» με mRNA πλατφόρμες.

 

Πλατφόρμες mRNA και φυσική ανοσία

29/10/2022

Ο Christian Velot είναι πανεπιστημιακός, μοριακός βιολόγος, οικολόγος, με δράση στη γαλλία εναντίον της απελευθέρωσης γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στο περιβάλλον και στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται σε κάποιες από τις παρενέργειες των πλατφορμών. Έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί αναλυτικά τις τεχνολογίες των εμβολίων και μη.

Αιματολογική ανάλυση μετά από «εμβολιασμό» με mRNA πλατφόρμες

Αιματολογική ανάλυση μετά από «εμβολιασμό» με mRNA πλατφόρμες
12/08/2022

Στην παρούσα μελέτη αναλύσαμε με οπτικό μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου την πτώση περιφερικού αίματος από 1.006 συμπτωματικά άτομα μετά τον εμβολιασμό με ένεση mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2021. Υπήρχαν 948 άτομα (94% του συνόλου δείγμα) του οποίου το αίμα έδειξε συσσωμάτωση ερυθροκυττάρων και παρουσία σωματιδίων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ασαφούς προέλευσης ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό του mRNA. Σε 12 άτομα εξετάστηκε το αίμα με την ίδια μέθοδο πριν από τον εμβολιασμό, παρουσιάζοντας απόλυτα φυσιολογική αιματολογική κατανομή. Οι αλλαγές που διαπιστώθηκαν μετά τον εμβολιασμό των ενέσεων mRNA ενισχύουν περαιτέρω την υποψία ότι οι τροποποιήσεις οφείλονταν στα ίδια τα λεγόμενα «εμβόλια». Αναφέρουμε 4 κλινικές περιπτώσεις, που επιλέχθηκαν ως αντιπροσωπευτικές για ολόκληρη τη σειρά περιστατικών. Απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για να προσδιοριστεί η ακριβής φύση των σωματιδίων που βρίσκονται στο αίμα και να εντοπιστούν πιθανές λύσεις στα προβλήματα που προφανώς προκαλούν.

 

περισσότερα

Το έγκλημα των μαζικών εμβολιασμών

20/05/2022

Μια περιεκτική συνέντευξη του Geert Vanden Bossche, στην αυστριακή γενική παθολόγο Maria Humber-Mogg.

 


(για υπότιτλους πατήστε το εικονίδιο cc)

Παρενέργειες των «εμβολίων» mRNA: η υπόθεση της ακίδας

Παρενέργειες των «εμβολίων» mRNA: η υπόθεση της ακίδας
20/04/2022

[…] έχουν σημειωθεί ανεπιθύμητες ενέργειες (ΑΕ) μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με μια προφλεγμονώδη δράση των χρησιμοποιούμενων λιπιδικών νανοσωματιδίων ή του χορηγούμενου mRNA (δηλαδή, της σύνθεσης του εμβολίου), καθώς και με τις επιδράσεις των παραγόμενων αντιγόνων – της πρωτεΐνης ακίδας (Spike) και/ή των υπομονάδων/θραυσμάτων πεπτιδίων της – σε ανθρώπινους ιστούς ή όργανα.

 

περισσότερα

Περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε μη εμβολιασμένους

Περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε μη εμβολιασμένους
15/04/2022

Έρευνα που έγινε σε 196.992 μη εμβολιασμένους νοσήσαντες από covid-19 δείχνει ότι δεν υπάρχει αύξηση στα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας. Συγκεκριμένα:

Εννέα ασθενείς μετά την μόλυνση με Covid-19 ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα (0,0046%) και έντεκα ασθενείς διαγνώστηκαν με περικαρδίτιδα (0,0056%). Στην ομάδα ελέγχου (590.976 ενήλικες με τουλάχιστον ένα αρνητικό PCR και κανένα θετικό PCR) 27 ασθενείς είχαν μυοκαρδίτιδα (0,0046%) και 52 είχαν περικαρδίτιδα (0,0088%). […] Η μόλυνση μετά την Covid-19 δεν συσχετίστηκε ούτε με μυοκαρδίτιδα ούτε με περικαρδίτιδα. Δεν παρατηρήσαμε αυξημένη επίπτωση ούτε περικαρδίτιδας ούτε μυοκαρδίτιδας σε ενήλικες ασθενείς που ανέρρωσαν από λοίμωξη Covid-19.

Ο «εμβολιασμός» ήταν ένα παγκόσμιο πείραμα χωρίς προηγούμενο

07/02/2022

O Joan-Ramon Laporte είναι επίτιμος καθηγητής φαρμακολογίας, θεραπευτικής και τοξικολογίας στο αυτόνομο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και στο καταλανικό ινστιτούτο υγείας. Ξεκίνησε την φαρμακοεπαγρύπνηση στην ισπανία δημιουργώντας την αντίστοιχη υπηρεσία την δεκαετία του 80. Διετέλεσε διευθυντής του συντονιστικού κέντρου του ισπανικού συστήματος φαρμακοεπαγρύπνησης και μέλος της εθνικής επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης μέχρι την δημιουργία της ισπανικής υπηρεσίας φαρμάκων (κάτι ανάλογο του ΕΟΦ) το 1999. Από τότε μέχρι σήμερα είναι εξωτερικός εμπειρογνώμονας της υπηρεσίας και για κάποιο διάστημα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής. Υπήρξε πρόεδρος της επιτροπής φαρμάκων πρώτης ανάγκης στον ΠΟΥ το 2004. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 250 πρωτότυπες εργασίες και διηύθυνε το κέντρο συνεργασίας του ΠΟΥ για την φαρμακοεπιδημιολογία μέχρι το 2017. Σήμερα είναι επίσης εξωτερικός εμπειρογνώμονας την ευρωπαϊκής επιτροπής φαρμάκων (ΕΜΑ) με αντικείμενο την φαρμακοεπαγρύπνηση και είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής της γαλλικής υπηρεσίας φαρμάκων και της ανώτερης αρχής υγείας της γαλλίας και σύμβουλος άλλων εθνικών επιτροπών φαρμάκων.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από την ομιλία του σε συνεδρίαση της ισπανικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τον εμβολιασμό.

 

Καταστολή του έμφυτου ανοσοποιητικού από τις πλατφόρμες mRNA

Καταστολή του έμφυτου ανοσοποιητικού από τις πλατφόρμες mRNA
21/01/2022

Τα εμβόλια mRNA SARS-CoV-2 κυκλοφόρησαν στην αγορά ως η απάντηση στις ευρέως αντιληπτές ως κρίσεις δημόσιας υγείας με αφορμή την Covid-19. Η χρήση εμβολίων mRNA στο πλαίσιο μολυσματικών ασθενειών δεν είχε προηγούμενο, αλλά οι απελπιστικοί καιροί φαινόταν να απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα. Τα εμβόλια mRNA χρησιμοποιούν γενετικά τροποποιημένα mRNA που κωδικοποιούν πρωτεΐνες ακίδας. Αυτές οι αλλαγές κρύβουν το mRNA από τις κυτταρικές άμυνες, προάγουν μεγαλύτερο βιολογικό χρόνο ημιζωής για τις πρωτεΐνες και προκαλούν υψηλότερη συνολική παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας. Ωστόσο, τόσο τα πειραματικά όσο και τα στοιχεία παρατήρησης αποκαλύπτουν μια πολύ διαφορετική ανοσολογική απόκριση στα εμβόλια σε σύγκριση με την απόκριση στη μόλυνση με SARS-CoV-2. Όπως θα δείξουμε, οι γενετικές τροποποιήσεις που εισάγονται από το εμβόλιο είναι πιθανώς η πηγή αυτών των διαφορικών αποκρίσεων. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε τα στοιχεία ότι ο εμβολιασμός, σε αντίθεση με τη φυσική λοίμωξη, προκαλεί μια βαθιά έκπτωση στη σηματοδότηση της ιντερφερόνης τύπου Ι, η οποία έχει διάφορες δυσμενείς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Εξηγούμε τον μηχανισμό με τον οποίο τα ανοσοκύτταρα απελευθερώνουν στην κυκλοφορία μεγάλες ποσότητες εξωσωμάτων που περιέχουν πρωτεΐνη ακίδας μαζί με κρίσιμα microRNA που επάγουν μια σηματοδοτική απόκριση στα κύτταρα λήπτες σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Εντοπίζουμε επίσης πιθανές βαθιές διαταραχές στον ρυθμιστικό έλεγχο της πρωτεϊνοσύνθεσης και στην επιτήρηση του καρκίνου. Αυτές οι διαταραχές αποδεικνύεται ότι έχουν δυνητικά άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστική νόσο, μυοκαρδίτιδα, ανοσοθρομβοπενία, παράλυση Bell, ηπατική νόσο, μειωμένη προσαρμοστική ανοσία, αυξημένη ογκογένεση και βλάβη του DNA. Δείχνουμε στοιχεία από αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στη βάση δεδομένων VAERS που υποστηρίζουν την υπόθεσή μας. Πιστεύουμε ότι μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση κινδύνου/οφέλους των εμβολίων mRNA τα αποκλείει ως θετικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη δημόσια υγεία, ακόμη και στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19.

 

περισσότερα