Τρώνε, πίνουν και σκοτώνουν! Αυτοί το ξέρουν – εσύ;

Δευτέρα 13 Δεκέμβρη>> Ενώ οι δολοφονημένοι και οι σακατεμένοι απ’ τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής στον «πολιτισμένο δυτικό κόσμο» εξακολουθούν να αυξάνονται με εφιαλτικό (… για άλλες εποχές και άλλες ηθικές) ρυθμό, για εκείνο που θα μπορούσε να ονομαστεί «μέση κοινή γνώμη», στις ίδιες κοινωνίες, μοιάζει σα να μην τρέχει τίποτα… Είναι η πρώτη φορά απ’ όσο μπορεί να θυμηθεί ή να ξέρει η ασταμάτητη μηχανή όπου αυτές οι κοινωνίες αυτοχειριάζονται μαζικά και πειθαρχημένα χωρίς τυπικό «θερμό» παγκόσμιο πόλεμο∙ υπακούοντας μόνο στην προσταγή, στην διαταγή, στο ότι «μέσω του «αόρατου» ακρωτηριασμού του ανοσοποιητικού τους προστατεύουν την υγεία και την ζωή τους»!!! Αυτοχειριάζονται μαζικά και πειθαρχημένα αποφέροντας αμύθητα κέρδη στους δολοφόνους τους, υποθηκεύοντας οριστικά όχι μόνο την δική τους ζωή αλλά κι εκείνη όλων των επόμενων γενεών, στους ίδιους δολοφόνους και στους κάθε είδους λακέδες τους.

Μοιάζει σα να ήταν ήδη σε εξέλιξη, πριν το 2020, μια τρομακτική πολιτικο-ιδεολογική και σε τελευταία ανάλυση οντολογική αλλαγή σ’ αυτές τις κοινωνίες… Μια αλλαγή που «έσπασε», σαν κακό σπυρί, μόλις ξεκίνησε η υγιεινιστική τρομοεκστρατεία και δόθηκαν οι πρώτες διαταγές για τις μαζικές κατ’ οίκον φυλακίσεις στις αρχές του 2020. Παράξενες, κυριολεκτικά και βαθιά απάνθρωπες «απόψεις» και πρακτικές θεωρούνται έκτοτε «φυσιολογικές» ή, έστω, «δικαιολογημένες» από μεγάλο μέρος των δυτικών κοινωνιών, ως εάν το ανθρώπινο είδος πάντα τέτοια να πρέσβευε, πάντα έτσι να ζούσε και να σχετιζόταν στο εσωτερικό του. Δεν μπορούμε καν και καν να μιλήσουμε για «αυγό του φιδιού»: εδώ υπάρχουν, ύστερα από 2 χρόνια μαζικών εγκλημάτων, απέραντα εκκολαπτήρια! Καταθλιπτικά, αλλά εκκολαπτήρια!

Στις 3 Δεκέμβρη ο Κλ. Γρίβας μνημόνευσε την πρώτη μικρή δημοσιοποίηση στις ηπα των εσωτερικών, απόρρητων πληροφοριών που έδινε (και δίνει) η φαρμακομαφία pfizer στο παραμάγαζό της, τον fda, σχετικά με την πορεία και τα «αποτελέσματα» των μαζικών πλατφορμιασμών με την πλατφόρμα της BNT162b2 (το εργοστασιακό όνομα του μοντέλου) – σε σχέση, δηλαδή, με τις δολοφονίες και τα σακατέματα που η ίδια η φαρμακομαφία είχε «καταγράψει» και καταγράφει από μερικές δεκάδες κρατών / πελατών της. (Για να μην έχετε απορίες για το που πηγαίνουν τα προσωπικά δεδομένα υγείας…)

Η αποκάλυψη αυτής της πρώτης, μικρής δόσης είχε τις δικές της δυσκολίες στο Joνυσταλεάν. Το παραμάγαζο της μαφίας fda, (όπως όλα τα παρόμοια διεθνώς…) αρνήθηκε αρχικά να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία, προσπαθώντας να κρύψει την συγκεκριμένη εκδοχή της αλήθειας του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας για τα επόμενα 55 χρόνια (!!!), με διάφορες προφάσεις. Εξάλλου το πρώτο σετ εγγράφων, στο εξώφυλλό του, κάτω απ’ τον συγκινητικό τίτλο Έκθεση που συντάχτηκε για την παγκόσμια ασφάλεια απ’ την pfizer γράφει ρητά:

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το ντοκουμέντο είναι ιδιόκτητες και εμπιστευτικές. Οποιαδήποτε αποκάλυψη, αναπαραγωγή, διακίνηση ή άλλη διασπορά αυτών των πληροφοριών εκτός της pfizer, των θυγατρικών της, των αδειοδοτημένων απ’ αυτήν εταιρειών ή των εποπτικών αρχών απαγορεύεται αυστηρά. Εκτός αν έχει συμφωνηθεί εγγράφως κάτι διαφορετικό, με την αποδοχή και την επεξεργασία αυτού του υλικού, αποδέχεσθε το να κρατήσετε αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές και να μην τις αποκαλύψετε σε άλλους (εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται από ισχύοντα νόμο), ούτε να τις χρησιμοποιήσετε για μη εγκεκριμένους σκοπούς.

Τέτοια είναι η «παγκόσμια ασφάλεια»: στρατηγικό μυστικό των αφεντικών! Για να το πούμε με τα δικά μας λόγια: το «συλλογικό» κεφάλαιο / κράτος σκοτώνει και το ξέρει! Αλλά ούτε οι δολοφονημένοι ούτε οι καταδικασμένοι πρέπει να ξέρουν οτιδήποτε∙ είναι αρκετό να νομίζουν ότι ξέρουν (και να βγάζουν τον σκασμό!). Επιπλέον είναι χρήσιμοι οι πανηλίθιοι που πιστεύουν και διαδίδουν ότι το συλλογικό κεφάλαιο / κράτος «φροντίζει την καλή μας υγεία» στ’ αλήθεια επειδή (λένε οι πανηλίθιοι) μπορεί να βγάζει μεν ένα κάποιο κέρδος αλλά πρέπει να μας κρατάει ζωντανούς-για-να-μας-εκμεταλλεύεται∙ ως εάν το να δολοφονηθούν μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια (όπως, για παράδειγμα, σε 3 ως τώρα παγκόσμιους πολέμους…) θα ήταν …. καπιταλιστική αυτοκτονία!

Υπάρχει βέβαια (ακόμα) ένα προβληματάκι: μερικές νομοθεσίες της «παλιάς κανονικότητας». Αυτά τα «υπόλοιπα» του τυπικού συντάγματος των ταξικών σχέσεων, που ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί…

Τώρα ο fda αναγκάστηκε να υποχωρήσει στη δημοσιοποίηση – με – το – σταγονόμετρο όταν η οργάνωση Public Health and Medical Professionals for Transparency κατέφυγε σε δικαστήριο απαιτώντας την εφαρμογή της αμερικανικής νομοθεσίας περί ελεύθερης πληροφόρησης για ζητήματα δημόσιου συμφέροντος. (Δόξα τα χίλια «σκάνδαλα novartis» στα μέρη μας τέτοιοι έντιμοι επαγγελματίες υγείας μετριούνται σε ελάχιστες δεκάδες, σε γενικές γραμμές φοβισμένες και καταρρακωμένες∙ δεν υπάρχει κανένας νόμος που να επιβάλει την ελεύθερη πληροφόρηση∙ ούτε και δικαστές που να διακινδυνεύουν τις καριέρες τους…)

Έτσι μαθαίνουν όλοι όσοι θέλουν να μάθουν εκείνα που ξέρουν καλά, επίσημα και κατηγορηματικά (όχι κάτι «ψέκα» αλλά) οι ίδιοι οι δολοφόνοι και οι συνεργάτες τους! Εννοείται πως διαθέτουν πάντα τους μηχανισμούς αποβλάκωσης / αποκτήνωσης / μαζικής παραγωγής λήθης και ακρισίας, έτσι ώστε παρά την έναρξη της αποκάλυψης το πράγμα θα ξεχαστεί γρήγορα ή θα περάσει απαρατήρητο. Και σίγουρα δεν θα προκαλέσει ηθικό σοκ: βλέπετε τέτοιου είδους σοκ προβλήθηκαν σχεδιασμένα, με τα Bergamo… Απαγορεύεται η ηθική εκτός των προδιαγραφών του συμπλέγματος… Και οι «δόσεις» με όλη την συνοδεία τους (η επιτάχυνση του εγκλήματος) θα συνεχίσουν να πέφτουν σαν το χαλάζι…