Τετράγωνος σκοταδισμός

Τρίτη 9 Νοέμβρη>> Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κουνάει το δάκτυλο το κόμμα της Κουμουνδούρου!! Γιατί στα μάτια εκείνων που επιμένουν να μην πιστεύουν αλλά να ερευνούν το αβυσσαλέο βάθος του εθνο-συντηρητισμού της δήθεν «φωτισμένης» αντιπολίτευσης αποδεικνύεται θεόρατο. Όπως επίσης το αβυσσαλέο βάθος των ψεμάτων που ενστερνίζεται, υποστηρίζει και διαδίδει. Φταίνε, άραγε, οι τερατολόγοι του εντόπιου θρησκευτικού ανορθολογισμού για το γεγονός ότι στη Σιγκαπούρη (ναι, στην άλλη άκρη του κόσμου…) των κατά 82,7% πλατφορμιασμένων τα «κρούσματα» και οι θάνατοι άρχισαν να εκτοξεύονται απ’ τα μέσα Σεπτέμβρη 3 και 4 φορές πάνω απ’ το μέγιστο της άνοιξης του 2020, όταν δεν υπήρχαν πλατφόρμες; Φταίνε τα εντόπια γερόντια που δεν πλατφορμιάζονται επειδή αυτό τους είπε ο «πνευματικός» τους για το γεγονός ότι ακόμα και στο κράτος–παράδειγμα, την πορτογαλία, τα «κρούσματα» αυξήθηκαν κατά 70%-80% απ’ τις αρχές Οκτώβρη; Ότι στην ιταλία (72,8%), στη δανία (75,7%), στην ιρλανδία (75,2%), στο βέλγιο (74,2%) και στη βρετανία (68,2%) εμφανίζεται ταυτόχρονα το ίδιο μοτίβο – έντονα αυξητική τάση των «κρουσμάτων» απ’ τα τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη και μετά; Πόσο «ορθολογική» και «επιστημονική» είναι η δημαγωγική ρητορική περί «πανδημίας των ανεμβολίαστων» όταν έχει αποδειχθεί πια ε-πι-στη-μο-νι-κό-τα-τα ότι η γενετική μηχανική καταστρέφει το φυσικό ανοσοποιητικό εκθέτοντας τους πλατφορμιασμένους σε πολλαπλάσιους κινδύνους υγείας άμεσα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα;

Όταν κάποιος «εθνικοποιεί» ένα ζήτημα (και εν προκειμένω: ένα μαζικό έγκλημα και μια υπερ-απάτη) που είναι διεθνές, το κάνει επίτηδες: για να στερήσει απ’ όσους θέλουν και μπορούν την αναζήτηση αιτίων και την συσχέτισή τους με αποτελέσματα στην κλίμακα που πραγματικά υπάρχουν. Το κάνει για να προσθέσει ακόμα περισσότερο σκοτάδι στη ήδη συσκότιση. Το να παρουσιάζεται η «αύξηση των κρουσμάτων» σαν «ελληνικό ζήτημα» (έτσι ώστε να προσαρμοστούν κατάλληλα και οι «αιτίες»: φταίει το ρημαδογκουβέρνο και οι τερατολόγοι του χριστιανισμού…) είναι απάτη μέσα στην απάτη! (Το ρημαδογκουβέρνο ηγείται των “κονέ” με την διεθνή του συμπλέγματος. Επ’ αυτού το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν έχει καμμία αντίρρηση…)

Χρειάζεται να είναι κάποιος ά-πιστος για να δει το προφανές: ότι η «μαγική» γενετική μηχανική είναι συνεπής μόνο στις φονικές και σακατευτικές παρενέργειές της∙ αυτές που ήδη έχουν εκδηλωθεί κι εκείνες που θα εκδηλωθούν προσεχώς… Χρειάζεται να είναι κάποιος ά-πιστος για να καταλάβει ότι οι πλατφόρμες γενετικής μηχανικής προστατεύουν μόνο την κερδοφορία φαρμακομαφιών που διαφορετικά θα είχαν χρεωκοπήσει∙ και τον καθολικό έλεγχο πάνω στις κοινωνικές σχέσεις. Χρειάζεται να είναι κάποιος ά-πιστος για να καταλάβει ότι τα «κρούσματα» (αυτό μου μετριέται με διάφορα άχρηστα τεστ…) όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν οι κάθε εθνικότητας απατεώνες αυξάνονται επειδή οι παραλλαγές / μεταλλάξεις του τσαχπίνη κάνουν τους δικούς τους κύκλους σκοντάφτοντας μόνο στην φυσική ανοσία, και δεν εμποδίζονται απ’ τα χακαρισμένα ανοσοποιητικά συστήματα, είτε αφορούν το 60%, είτε το 70% είτε το 80% των πληθυσμών.

Το πείραμα έχει αποτύχει! Το πείραμα σκοτώνει! Η συσκότιση που παράγουν οι λακέδες της άγριας πρωταρχικής συσσώρευσης στη φάση της καπιταλιστικής μετάβασης δεν είναι πιο «φωτεινή» απ’ την αρχαιολογία του θρησκευτικού / χριστιανικού φονταμενταλισμού!

Ο ύπνος της λογικής, ο θρίαμβος του Θεάματος γεννούν τέρατα. Δεν πρόκειται να κάνουμε καλλιστεία!

(φωτογραφία: Να ένα «ξένο» παράδειγμα φονικής εξαπάτησης…. Στην επόμενη παράγραφο το ρεπορτάζ του βελγικού μ.μ.εξαπάτησης γράφει:

333 ασθενείς ήταν σε ένα νοσοκομείο στη Φλάνδρα με covid μεταξύ 16 και 22 Οκτώβρη. Το 70,9% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Το 29,1% όχι. Παρ’ όλα αυτά τα δεδομένα δείχνουν ακόμα ότι οι άνθρωποι με covid που δεν έχουν εμβολιαστεί καταλήγουν στο νοσοκομείο πιο γρήγορα από ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Στη Φλάνδρα πάνω απ’ το 90% των ενηλίκων είναι πλήρως εμβολιασμένοι, και αυτό το σύνολο είναι πολύ μεγαλύτερο από εκείνο των μη εμβολιασμένων.

Η δημιουργική λογιστική στα καλύτερά της! Οι «ανεμβολίαστοι» στη Φλάνδρα είναι 10%, αλλά στους 333 που έφτασαν να μπουν σε νοσοκομείο ήταν το 29%… Αντίθετα οι πλατφορμιασμένοι είναι 90%, αλλά στο νοσοκομείο ήταν μόλις το 71%… Άρα; Οι πλατφόρμες δουλεύουν διάολε!!! Είναι σα να λένε: ναι εδώ βρέχει, ρίχνει καρέκλες, αλλά καρέκλες ρίχνει και απέναντι∙ συνεπώς εδώ ο καιρός είναι καλός, λιακάδα…

Τι; Δεν το πιστεύετε; Μήπως είστε ψέκα;)