Στα Βατερλώ σκοτώνονται οι στρατιώτες, όχι οι στρατηγοί…

Τρίτη 2 Νοέμβρη>> Το θέμα δεν τελειώνει εδώ! Κατ’ αρχήν ο κίνδυνος εμφάνισης ADE λόγω των mRNA πλατφορμών και μάλιστα άσχετα από μεταλλάξεις, είχε εντοπιστεί και δημοσιοποιηθεί διεθνώς έγκαιρα. Πριν βγουν στην πιάτσα οι φονικές πλατφόρμες (φωτογραφίες επάνω). Κι ο λόγος είναι ότι παρόμοιες ανοσο-παθολογικές αντιδράσεις είχαν εντοπιστεί και σε δοκιμές άλλων «εμβολίων» παρόμοιας τεχνολογίας ή μη – η αποτυχία είχε αναγνωριστεί – στο παρελθόν. Την αναγνώριση της αποτυχίας την επέβαλε μια ορισμένη ηθική, που δεν δεχόταν ότι το μέτρο της αποτελεσματικότητας ενός προληπτικού μέσου (τέτοιο θεωρούνται τα εμβόλια) είναι να πεθαίνουν χιλιάδες, αλλά κάπως λιγότεροι απ’ ότι χωρίς πρόληψη… (Εννοείται: αυτά δεν είναι για να τα μαθαίνουν οι υποτελείς)

Αλλά αυτή η ηθική είχε «ξεπεραστεί» πια στα τέλη της δεκαετίας του ’10 – οι αποδείξεις είναι πολλές και αδιαμφισβήτητες. Έτσι ώστε πλέον, όταν αναφέρονται πλατφορμιασμένοι νεκροί απ’ τον τσαχπίνη (μακριά από εμάς! στο ελλαδιστάν δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα! οι πλατφορμιασμένοι είναι αθάνατοι!!!) αυτοί να είναι επίσης εν πολλοίς δολοφονημένοι απ’ τις πλατφόρμες μέσω (και λόγω) της πρόκλησης ADE…

Το επόμενο ζήτημα είναι αυτή καθ’ αυτή η εμφάνιση πιο μεταδοτικών παραλλαγών του τσαχπίνη, που δεν αφήνουν τα κρουσματόμετρα (και ό,τι έχει κτιστεί πάνω τους) στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας». Ο καταραμένος Geert Varden Bossche αποδεικύεται πέρα για πέρα ακριβής στην πρόβλεψή του ότι ο μαζικός πλατφορμιασμός εν μέσω εξάπλωσης του ιού (οποιουδήποτε ιού κι ακόμα περισσότερο ενός ευέλικτου κορωνοϊού) απλά τον ωθεί να μεταλλαχτεί με τέτοιον τρόπο ώστε να αποφεύγει τα «εξουδετερωτικά» αντισώματα που μηχανικά προκαλούνται εξαιτίας του χακαρίσματος του ανοσοποιητικού απ’ τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής. Η «μετάλλαξη Δ» είναι μεν μια απ’ τις χιλιάδες που κάνει ο τσαχπίνης από μόνος του∙ η επικράτηση και η διασπορά της όμως είναι συνέπεια, αποτέλεσμα, αυτής καθαυτής της «εμβολιαστικής εκστρατείας»! Τέτοιες εξελίξεις εξαιτίας παρεμβάσεων στο ανοσοποιητικό είναι γνωστές από παλιά, και έχουν όνομα: antigenic priming.

Έτσι, ενώ το φυσικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένο για να αναγνωρίζει έναν ιό πίσω και μέσα απ’ τις μεταλλάξεις του και να τον αντιμετωπίζει, το «γόνιμο έδαφος», το «εκτροφείο» που δίνει προτεραιότητα σε μεταλλάξεις ικανές για “immune escape” και διασπορά είναι οι πλατφορμιασμένοι! Το επαναλαμβάνουμε: οι πλατφορμιασμένοι (δεν φταίνε φυσικά σε κάτι), όχι οι μη! Ακριβώς επειδή η δική τους immune δεν είναι πια η κανονική, η φυσική, αλλά μια πολύ περιορισμένη immune, βιομηχανικά / βιοτεχνολογικά κατασκευασμένη, μονόπλευρη, «υπερεξειδικευμένη» και πρακτικά τυφλή.

Η τελευταία διεθνής «ανακάλυψη» μετάλλαξης / δραπέτη έχει βαπτισθεί Α.30. Αυτή η εκδοχή είναι ακόμα καλύτερα αυτο-διορθωμένη σε σχέση με την Δ ώστε να αποφεύγει τα «εξουδετερωτικά» αντισώματα που αναγκάζουν οι φαρμακομαφίες να δημιουργεί το ανθρώπινο σώμα. Το γεγονός ότι άρχισε να εντοπίζεται σε μικρό

αριθμό περιπτώσεων την περασμένη άνοιξη σε πληθυσμούς τόσο πολύ απομακρυσμένους μεταξύ τους όπως η αγκόλα και η σουηδία αποδεικνύει ότι αυτού του είδους η φυσική επιλογή των πιο κατάλληλων ιικών μεταλλάξεων μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και παράλληλα οπουδήποτε στον πλατφορμιασμένο κόσμο κάτω απ’ την πίεση της γενετικής μηχανικής∙ δεν έχει μία μόνο αφετηρία, έναν «ασθενή 0» που κολλάει άλλους.

Ξανά: το θεώρημα ότι «φταίνε οι ανεμβολίαστοι» για τέτοιες εξελίξεις έχει την ίδια αξία με τον ισχυρισμό ότι φταίνε όσοι έχουν ομπρέλα, σε περίπτωση βροχής, που όσοι δεν έχουν γίνονται μούσκεμα. Οι χωρίς ομπρέλα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι εκείνοι κι εκείνες που το ανοσοποιητικό τους χακάρεται, τυφλώνεται απ’ τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής. Απύθμενη βλακεία είτε με επιστημονικά είτε με λογικά κριτήρια το να κατηγορείται το φυσικό ανοσοποιητικό (η «ομπρέλα») για την φονική αποτυχία της βιοτεχνολογικής καταστροφής του… Μια βλακεία όμως που εξιτάρει και εμπνέει τόσο τους πολιτικούς δεσμοφύλακες όσο και τους αιχμάλωτούς τους (οι αποδιοπομπαίοι ήταν και είναι πάντα η πρωτόγονα «εύκολη λύση») έτσι ώστε να τρώνε τα νύχια τους για την άσκηση ακόμα μεγαλύτερης βίας.

Το φυσικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα παραμένει ξεκάθαρα η καλύτερη και η αποτελεσματικότερη δυνατότητα αντιμετώπισης και του τσαχπίνη. Μακριά απ’ οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι τέλειο, και γι’ αυτό χρειάζονται φάρμακα (που ήδη υπάρχουν, φτηνά και αποτελεσματικά) για όσους αρρωσταίνουν με συμπτώματα που μπορεί να επιδεινωθούν. Όμως αυτό είναι κάτι από αδιάφορο έως εχθρικό για τους στρατηγούς του «πολέμου κατά του αόρατου εχθρού». Δεν τους ενδιαφέρει η θεραπεία. Τους ενδιαφέρει η total dominance. Και οι μεν επιχειρηματίες είναι συνεπείς στην επιδίωξη κανιβαλικής κερδοφορίας. Οι πολιτικοί υπάλληλοι / λακέδες τους φορτώνονται όμως όλες τις αποτυχίες της εκστρατείας, τις οποίες οφείλουν (τέτοιες είναι οι δεσμεύσεις τους απέναντι στα αφεντικά του συμπλέγματος) να μετατρέψουν στο αντίθετο, σε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία, ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία – ενώ, ταυτόχρονα, πρέπει να εμφανίζονται (οι πολιτικοί υπάλληλοι / λακέδες) σαν padre padrone της υγείας….

Oι υποτελείς δεν βρίζουν τον κτηνίατρο σωτήρα Μπουρλά και κάθε όμοιό του. Οι υποτελείς πάσχουν από (φιλοκαπιταλιστική) μυωπία. Δεν στρέφονται πολιτικά κατά των φαρμακομαφιών (νομικά ίσως…). Τους εκλεγμένους τους βρίζουν.

Και οι μεν και οι δε (μαζί με τους ειδικούς τους) έχουν εξασφαλίσει εκ των προτέρων νομική ασυλία. Σε μπουντρούμια να σπάνε πέτρες όπως πρέπει, δεν θα πάνε. Οι μεν επιχειρηματίες δεν κινδυνεύουν από τίποτα, εκτός από μαζικές εξεγέρσεις που θα φτάσουν ως τα κάστρα τους. Οι δε πολιτικοί το πολύ πολύ να μην ξαναεκλεγούν…

Αλλά πρέπει διαρκώς «κάτι να κάνουν».