Ο εφιάλτης του Bossche

Τρίτη 23 Νοέμβρη>> H έρευνα (φωτογραφίες πάνω και κάτω) δημοσιεύτηκε στις 28 Απρίλη του 2021, με τίτλο Κίνδυνοι γρήγορης εξελιγκτικής διαφυγής απ’ τις βιο-ιατρικές παρεμβάσεις που στοχεύουν την πρωτεϊνη ακίδας του sars-cov-2… Είναι από εκείνες τις έρευνες που ούτε τον Απρίλη, ούτε το Μάη, ούτε τον Ιούλη του 2021 θα απασχολούσε – εύκολα θα χανόταν στο σωρό των πανεπιστημιακών βιβλιοθηκών. Είχε όμως ένα «ελάττωμα» που την οδηγεί σε «βρυκολάκιασμα»: απ’ τον Απρίλη προέβλεπε αυτό που συμβαίνει ήδη!! Και δεν είναι η μόνη που έκανε την ίδια ακριβώς πρόβλεψη:

Ο τομέας δέσμευσης της πρωτεϊνης ακίδας (RBD) του Sars-Cov-2 είναι ο μοριακός στόχος πολλών εμβολίων και προληπτικών μέσων βασισμένων στα αντισώματα, που έχουν σκοπό να θέσουν υπό έλεγχο την covid-19. Ένας τόσο στενός μοριακός στόχος δημιουργεί το ενδεχόμενο της ανοσοδιαφυγής του ιού σαν εν δυνάμει αποτυχία αυτών των βιο-ιατρικών παρεμβάσεων…

Αν δεν το καταλάβατε: η έρευνα ασχολείται με (και επιβεβαιώνει) την ισχυρή πιθανότητα ότι ο μαζικός πλατφορμιασμός θα αποτύχει να σταματήσει την διάδοση του τσαχπίνη. Να δυο ακόμα απ’ τα highlights αυτής της έρευνας:

Αποδείξεις από πολλαπλές πειραματικές μελέτες … δείχνουν ότι ιδιαίτερες μοναδικές μεταλλάξεις μπορεί να σταθούν ικανές να διαφύγουν την εμβολιακή ανοσία που σημαδεύει την ακίδα σε πολλά άτομα, και γρήγορα να οδηγήσουν στην εξάπλωση ανθεκτικού στα εμβόλια sars-cov-2.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, εμβόλια που δεν παρέχουν αποστειρωτική ανοσία (και κατά συνέπεια συνεχίζουν να επιτρέπουν την μετάδοση) θα οδηγήσουν στη δημιουργία μεγάλου όγκου του ιού, ενισχύοντας σημαντικά τον κίνδυνο της διαφυγής [του ιού] απ’ την ανοσία.

Και αυτό από μια άλλη έρευνα, του περασμένου Ιούλη:

Κατά συνέπεια, όλοι θα έχουν αποκτήσει επιδημιολογικά και ανοσολογικά χαρακτηριστικά που πιθανότατα θα περιπλέξουν τον έλεγχο της covid-19.

Ενώ η «μόδα» παραμένει το κουσματόμετρο και το θανατόμετρο, κι ενώ το πρώτο παίρνει φωτιά (σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη) παρά τον γενικευμένο πλατφορμιασμό, οι έμποροι ζωής και θανάτου πουλάνε σαν αιτιολόγηση … τους «ανεμβολίαστους»! Ναι: για εντελώς (και σκόπιμα) ανεξήγητους λόγους η ανοσία των πληθυσμών έχει σχεδόν εξαφανιστεί ακριβώς την στιγμή που θα έπρεπε να είναι υπερ-ενισχυμένη χάρη στις μαγείες της γενετικής μηχανικής! Και η αιτία αυτής της μυστηριώδους εξαφάνισης (λένε οι λακέδες κάθε είδους) είναι ότι ένα ποσοστό των πληθυσμών, μικρότερο απ’ το 1/3 παντού, διαθέτει ακόμα το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα! Με δυο λόγια: αυτό το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να εξαφανιστεί «για να σωθούμε», παρότι στα περισσότερα μέρη (εκτός απ’ την χώρα των θαυμάτων, το ελλαδιστάν…) όσοι έχουν αποκτήσει το τεχνητό «ανοσοποιητικό» σύστημα, το χακαρισμένο απ’ τις mRNA πλατφόρμες γενετικής μηχανικής, κολλάνε, μεταδίδουν, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν «κανονικά» (απ’ την covid 19 – οι δολοφονικές και σακατευτικές παρενέργειες είναι τεχνοεπιστημονικό bonus!)… Παρότι, δηλαδή, ο καινούργιος ορισμός της ανοσίας είναι η νοσηρότητα! Αλλά όχι οποιαδήποτε νοσηρότητα: βασικά η νοσηρότητα που αποφέρει τρελά κέρδη και τρελό έλεγχο…

Κι όμως: επιστημονικότατες ήταν οι έρευνες, οι διαπιστώσεις, μερικές φορές και οι κραυγές, ήδη απ’ τις αρχές της περασμένης άνοιξης, που έλεγαν ότι είναι ολέθριο το να προσπαθεί κανείς να σταματήσει έναν (οποιονδήποτε) ιό που βρίσκεται ήδη σε πλήρη διασπορά με ένα μέσο (τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής) που είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ΜΗΝ εμποδίζει την μετάδοση και την μόλυνση! Επιστημονικότατες ήταν οι έρευνες, οι διαπιστώσεις, μερικές φορές και οι κραυγές που έλεγαν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο το μόνο που μπορεί να επιτευχθεί είναι η εξελιγκτική πίεση προς τις διάφορες φυσιολογικές μεταλλάξεις του ιού έτσι ώστε να επικρατήσουν και να διαδίδονται ανεμπόδιστα εκείνες που μπορούν να αποφεύγουν την τεχνητή, «εξειδικευμένη ανοσία» (: πλατφόρμες) – σε αντίθεση με την φυσική ανοσία που είναι πολύπλευρη και πολύ πιο αποτελεσματική στην αντιμετώπιση και των μεταλλάξεων.

Ναι: ενόσω μνημονεύεται η θρυλική «μετάλλαξη Δ» σαν κάτι εξωτικό και ατυχές, η εμφάνιση / επικράτησή της καθώς και των επόμενων και η ουσιαστική ΑΚΥΡΩΣΗ της τεχνητής-δήθεν-ανοσίας (έτσι ώστε οι positive αλλά και οι σοβαρά ασθενείς να αυξάνονται αντί να μειώνονται) είχαν προβλεφτεί! Επιστημονικά! Επιστημονικότατα!! Αλλά η κανονική, η έντιμη επιστήμη, η επιστήμη χωρίς εισαγωγικά, αυτή που δεν προπληρώνεται για να βγάζει τα εγκεκριμένα απ’ τις εταιρείες συμπεράσματα, είναι σχεδόν κατηγορούμενη. Μαζί με το φυσικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ναι: η σχεδιασμένη νοσηρότητα ζητάει και τα ρέστα! Οι γενετιστές, τα αφεντικά και οι λακέδες τους ανεμίζουν σαν επιχείρημα την απόλυτη υγιειονομική αποτυχία τους για να υποδείξουν καθαρά πια τον εχθρό / στόχο τους: το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα, ακόμα και των ανηλίκων, ακόμα και των παιδιών!* Αυτό είναι το «ανεμβολίαστοι»: το παρατσούκλι όλων όσων έχουν ξεφύγει ως τώρα και λειτουργούν (αναπόφευκτα και χωρίς την θέλησή τους) σαν το placebo group της σε εξέλιξη 3ης πειραματικής φάσης της επιβολής της γενετικής, σαν η «ομάδα σύγκρισης» της υποτιθέμενης ανοσολογικής αποτελεσματικότητας των πλατφορμών (για την «ασφάλεια» είπαμε…)

Και να τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του αγγλικού συστήματος επισκόπησης. Τα positive τεστ ανά 100.000 τεστατερισμένων, με βάση το αν έχουν φυσική ανοσία (γκρί γραμμές) ή έχουν πλατφορμιαστεί (μαύρη γραμμή). Εκτός απ’ τις ηλικίες κάτω απ’ τα 18 (που ακόμα οι πλατφορμιασμένοι είναι μειοψηφία), σ’ όλες τις υπόλοιπες οι «θετικοί» (τα κρούσματα) είναι από ίσα έως πολύ περισσότερα στους πλατφορμιασμένους απ’ ότι στους natural immune. (Για το διάστημα απ’ τις 20 Σεπτέμβρη ως τις 24 Οκτώβρη).

Πρόκειται για τον ορισμό της παταγώδους υγιειονομικής αποτυχίας – αν υπάρχουν ακόμα μυαλά να καταλάβουν. Αν αυτά τα στοιχεία έπεφταν στα χέρια οποιαδήποτε έντιμης «αρχής προστασίας της δημόσιας υγείας», θα απαγόρευε τα «εμβόλια» – και χωρίς καν να συνυπολογίσει τις δολοφονίες και τα σακατέματα που προκαλούν…

(* Δεν λέμε κάτι εδώ και καιρό για τον πλατφορμιασμό των ανηλίκων επειδή είναι ένα θέμα ιδιαίτερης συναισθηματικής οξύτητας. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι “γονείς και κηδεμόνες” έχουν αρκετή νοημοσύνη ώστε να βλέπουν το βάθος του χρόνου και να κάνουν το σωστό.

Θέλουμε…)