Η τρίτη δόση: εμπρός γενναίοι μου!

Τρίτη 2 Νοέμβρη>> Ο αντισυνταγματάρχης (;) του «πολέμου κατά του αόρατου εχθρού» κύριος Νίκος Φίλης (πρώην υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, νυν τομεάρχης παιδείας και βουλευτής Α Αθήνας του συ.ριζ.α.) με χθεσινό άρθρο του στην καθεστωτική «εφημερίδα των συντακτών», καλεί σε πανστρατιά για την 3η δόση του εμβολίου. Ο παιάνας του είναι απλά η επίδειξη του πόσο απάνθρωπη έχει γίνει η ηθελημένη τυφλότητα και η σκόπιμη αδιαφορία εκείνου του τμήματος της καθεστωτικής πολιτικής σκηνής που πιάνει τις αριστερές καρέκλες στα κοινοβούλια (και όχι μόνο το ελληνικό).

Η «πανστρατιά για την 3η δόση» σημαίνει κατ’ αρχήν με απόλυτο τρόπο ότι οι 2 πρώτες «δόσεις» γενετικής μηχανικής ήταν μεν Ο.Κ. αλλά, για κάποιον μυστηριώδη και ανεξήγητο λόγο δεν ήταν Ο.Κ. (αφού χρειάζεται κι άλλη, μια 3η, που δεν είχε αναγγελθεί)! Αυτή η σύγχιση (που έχει στόχο να κάψει στοιχειώδεις δυνατότητες της ανθρώπινης σκέψης / εννόησης της πραγματικότητας) είναι οργανωμένη όχι απ’ τον κύριο Φίλη και το κόμμα του, ούτε καν απ’ το σύνολο των πολιτικών βιτρινών. Είναι οργανωμένη απ’ τα πραγματικά αφεντικά (τους), το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα, και έχει όνομα: δημιουργική ασάφεια. «Δημιουργική» όχι για οποιονδήποτε: μόνο για όσους έχουν δύναμη, εξουσία.

Η συνενοχή της συγκεκριμένης πολιτικής βιτρίνας και του κόμματός της στην πρόκληση αυτής της διαλυτικής ασάφειας / σύγχισης είναι εύκολο να εντοπιστεί στη φράση του: … Οι έρευνες δείχνουν (βλ. Ισραήλ 29.10.2021) ότι η προστασία που παρέχεται σε όσους έχουν κάνει την 3η δόση αυξάνει ως και 93%… Ακόμα και με μνήμη χρυσόψαρου δεν θα ήταν δύσκολο να θυμηθεί ο συγγραφέας ότι πριν ένα χρόνο, μετά από έναν σύντομο διαγωνισμό «προστασίας» μεταξύ διαφορετικών φαρμακομαφιών, το διαφημιζόμενο σκορ τους ήταν ανάμεσα σε 95% και 96%… (Οπωσδήποτε έλεγαν ψέμματα, σαν φτηνοί, ξετσίπωτοι πλασιέ: η πραγματική «προστασία» είναι λίγο κάτω ή λίγο πάνω από 1%!!!) Όταν, όμως, παριστάνεις ότι έχεις ξεχάσει τι πούλαγαν οι «έρευνες» πέρυσι, τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστείς εκτός από συνεργός σε εγκληματική απάτη; Επιπλέον: στο απαρτχάιντ καθεστώς του Τελ Αβίβ λένε ήδη και κάτι άλλο; Μετά την 3η έρχεται η 4η δόση… Και βλέπουμε…  Εν τέλει: η ε.ε. έχει παραγγείλει μόνο απ’ την φαρμακομαφία pfizer ποσότητες τουλάχιστον για 5 δόσεις ως και το 2022… Το ξέχασε κι αυτό ο αντισυνταγματάρχης;

Οι κοινωνιολόγοι το ξέρουν: η διαρκής επανάληψη μιας διαταγής δημιουργεί «συνήθεια», δηλαδή πειθαρχία. Ούτε οι φαρμακομαφίες ούτε το σύμπλεγμα στο σύνολό του θέλουν την υγεία του οποιουδήποτε, ατόμου, συνόλου, πληθυσμού!!! Αν είναι ο κόσμος μια χαρά τι σκατά θα πουλάνε; Χαρτομάντηλα στις διαστραυρώσεις; Εκείνο που θέλουν (καπιταλισμός γαρ, περίεργο ε;) είναι διαρκείς διαδικασίες παραγωγής κερδών, επιτήρησης και ελέγχου. Διαρκείς και εξαρτησιακές: να μην μπορούν οι (εκβιασμένοι) πελάτες τους να κάνουν τίποτα άλλο απ’ το να ψωνίζουν συγκεκριμένες «δόσεις», «συνταγές» και «θεραπείες». Σαν φαρμακομαφίες που είναι έχουν αντιγράψει απόλυτα την τακτική του πρεζεμπορίου∙ άλλωστε και η ηρωίνη σαν «φάρμακο» ξεκίνησε να διακινείται, απ’ την bayer.

Με δυο λόγια: η έκκληση για «πανστρατιά για την 3η δόση» σημαίνει επιβεβλημένη αμνησία και εκβιασμένη παραγραφή του γεγονότος ότι τα προϊόντα της γενετικής μηχανικής τύπου πλατφόρμες mRNA ή vector έχουν αποδειχθεί ήδη νοσογόνα έως φονικά… Τι καλύτερο θα έκανε ένας κτηνίατρος ceo για να προωθήσει την πραμάτεια του απ’ το να δουλεύει με τέτοιους αβανταδόρους;

Σα να μην έφταναν τα πιο πάνω, ιδού στο ίδιο άρθρο η ολοκλήρωση της «συριζαϊκής» συνενοχής στο έγκλημα. Η τελευταία παράγραφος είναι αυτή:

…Και κάτι τελευταίο και ίσως όχι ιδιαίτερα δημοφιλές. Δεν είναι η στιγμή όμως να χαϊδεύουμε αυτιά. Σε εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. ένα μήνα μετά την παρέλευση 6μήνου απ’ τον πλήρη αρχικό εμβολιασμό) θα πρέπει προφανώς να παύει η ισχύς των πιστοποιητικών ελεύθερης πρόσβασης σε εργασία, πολιτιστικές δραστηριότητες, εστίαση, μεταφορές. Συμπολίτες που έχουν απολέσει μέγα μέρος της ανοσοποιητικής τους ικανότητας θα ήταν ανεύθυνο και επικίνδυνο να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ως «πλήρως εμβολιασμένοι». Οφείλουμε να μιλήσουμε και για αυτό.

Καλά κάνει ο αντισυνταγματάρχης και δεν χαϊδεύει αυτιά: με το αριστερό του χαϊδεύει την σιδερογροθιά που φοράει στο δεξί του… Ποια «ελευθερία» ανόητοι; λέει απευθυνόμενος στο κοινό. Ποια δουλειά, ποια βόλτα, ποια ψυχαγωγία; Τίποτα δεν έχετε πια! Δεν έχετε καν ανοσοποιητικό!!! Ούτε υγεία έχετε!!! Τα πάντα θα τα «νοικιάζεται» για λίγους μήνες, θα δίνετε και θα ξαναδίνεται μπράτσα, μυαλά και ψυχές, θα σας εγκρίνουμε (για λίγο)…  κι έτσι θα ζείτε!!! Για την ακρίβεια: θα την κουτσοβγάζετε… μέσα στα βιοτεχνολογικά / αλγοριθμικά κλουβιά σας….

Εύγε κύριε καραβανά «της αριστεράς και της προόδου»! Εύγε! Άξιος!!! (Καλή προαγωγή!)

(φωτογραφία πάνω: μερικά απ’ αυτά που κάθε λακές θεωρεί καθήκον του να κρύψει. Ο πίνακας είναι επίσημος, απ’ το αμερικανικό σύστημα αναφοράς παρενεργειών εμβολίων, και έχει στοιχεία ως τις 22 Οκτώβρη. Αφορά τις πλατφόρμες. Θάνατοι / δολοφονίες απ’ τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής: 17.619… Νοσηλείες σε εντατικές: 94.163… Αποβολές σε εγκυμοσύνες: 2.712… Πλήρη σακατέματα: 27.277… Και δεν αντέχουμε καν και καν να μπούμε στον φρικτό πειρασμό της σκέψης ότι αυτές οι καταγραμμένες περιπτώσεις είναι, κατά πως λένε εκείνοι που ασχολούνται εδώ και χρόνια με το vaers, λιγότερο απ’ το 1/10 της πραγματικότητας…

Φωτογραφία κάτω: Να πως «προχωράει η τεχνολογία», για τους εραστές της προόδου. Εκτοξεύεται! «Δεν έχει υπάρξει ποτέ τεκμήριο πολιτισμού που να μην είναι ταυτόχρονα τεκμήριο βαρβαρότητας» προειδοποιούσε ο Benjamin…. Ας τον βάλει κάποιος pfizerος στη θέση του κι αυτόν, μετά τον Foucault, τον Agaben και τον Marx…)