Μετά τις ν δόσεις, η ν+1 δωρεάν στον ύπνο σας!!



Δευτέρα 20 Σεπτέμβρη>> Κι έτσι, με μια αξιοσημείωτη αδιαφορία και κυνισμό, οι πλατφορμιασμένοι καλούνται να ξαναδώσουν μπράτσο. Είναι η «τρίτη δόση», απλά η προηγούμενη της τέταρτης και της πέμπτης (είχαμε ενημερώσει έγκαιρα πως η ε.ε. έχει κάνει τόσο μεγάλες παραγγελίες που αναλογούν σε 5 ή και παραπάνω δόσεις για κάθε ψυχή στην ε.ε….)

Αλλού η αναγγελία του καταναγκασμού (είτε λέγεται ρητά είτε όχι, με το ζόρι θα προωθηθεί κι αυτή, ή τέτοιες είναι οι προθέσεις των αρχόντων) μιας ακόμα «δόσης», μετά το «ένα εξάμηνο και πολύ είναι» (στην πραγματικότητα ένα τετράμηνο…) της υποτιθέμενης τεχνητής ανοσίας που απλά ξεχαρβαλώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, ομολογημένο επίσημα πια απ’ τις φαρμακομαφίες (με πρώτη της phizer…), θεωρήθηκε, εύλογα, κοροϊδία. Εξαπάτηση απ’ την αρχή. Πολλοί απ’ όσους απ’ την περασμένη άνοιξη και μετά είτε πείστηκαν είτε εκβιάστηκαν «να κερδίσουν την ελευθερία τους» μέσω πλατφορμών, καταλαβαίνουν τώρα πως είναι απλά όμηροι ενός πλάνου κοινωνικής κατοχής, που δεν έχει καμμία σχέση με καμμία «υγεία»! Νεαροί και νεαρές εξαναγκάστηκαν να υποκύψουν για να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές – τώρα πως εκβιαστούν;

Ταυτόχρονα ενώ το καθεστώς κυνηγάει κάθε έναν και κάθε μία που απορρίπτει τις πλατφόρμες, όσοι μπήκαν στον κουβά μέχρι και τον περασμένο Απρίλη ξαναείναι «ανεμβολιάστοι» – και ο αριθμός μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει. Πρακτικά πολύ σύντομα τα θρυλικά «ποσοστά εμβολιασμού» θα είναι άλλο ένα διακοσμητικό νούμερο στη δημιουργική λογιστική της τρομοεκστρατείας, χωρίς καμμία πρακτική σημασία – καταγέλαστο στην όποια προπαγανδιστική χρήση του.

Και, φυσικά, καθόλου βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται πως εκείνοι που έδωσαν μία ή δύο φορές μπράτσο θα τρέξουν να ξαναδώσουν, έτσι για τις «αναμνήσεις». Παρά την διατεταγμένη αποσιώπηση οι φονικές παρενέργειες γίνονται όλο και πιο συχνά γνωστές, και είναι λογικό να σκεφτούν ακόμα κι εκείνοι που το απώθησαν ως τώρα ότι η ρώσικη ρουλέτα της γενετικής τροποποίησης των κυττάρων έχει πάντα μια σφαίρα στη θαλάμη. Για την τρίτη δόση; Για την τέταρτη; Για την πέμπτη; Όχι «υγεία» αλλά ούτε καν απλή επιβίωση δεν μπορεί να ονομαστεί αυτό!

Όλα αυτά είναι ανύπαρκτα για την καθεστωτική δημαγωγία, που εξακολουθεί να ζει στην βίαιη, εμετική ευτυχία της εικονικής πραγματικότητάς της. «Αν δεν μιλάμε για κάτι τότε αυτό δεν υπάρχει»: να ένας παλιός εντόπιος μικροαστικός κοινωνικός κανόνας που έχει γίνει καθεστωτική νόρμα. Αλλά αυτή η εικονική πραγματικότητα φυραίνει διαρκώς. Ενώ οι «διαδοχικές δόσεις» ταιριάζουν απόλυτα στο επιχειρησιακό σχέδιο των φαρμακομαφιών και των βαρώνων της πληροφορικής και της αλγοριθμικής φυλακής, επιβαρύνουν αισθητά τους κρατικούς προϋπολογισμούς. Τι θα κάνουν τα κράτη, ας πούμε το ελληνικό; Θα ζητήσουν προσεχώς απ’ τα μπράτσα να βάζουν το χέρι τους στην τσέπη για να πληρώνουν την γενετική αλυσίδα τους, δηλαδή τις «δόσεις»; Πόσοι θα έχουν γίνει βιο-εξαρτημένοι με σύνδρομα στέρησης χωρίς αυτές έτσι ώστε να τις πληρώνουν;

Υπάρχουν κάποια αδιόρατα ίχνη ότι ο κανιβαλικός «μήνας του μέλιτος» μεταξύ συμπλέγματος και κρατών έχει φάει τα ψωμιά του. Η εξυπηρέτηση των δεύτερων στο πρώτο ήταν και παραμένει οργανική και αναπόφευκτη. Όμως τα τρέχοντα συμφέροντα των πολιτικών βιτρινών δεν μπορούν να σηκώσουν την θηριώδη αύξηση της κερδοφορίας των αμερικανικών κατά κύριο λόγο φαρμακομαφιών απλά επειδή έτσι – γίνονται – οι – δουλειές.

Αν δεν εφευρεθεί σύντομα κάποια καινούργια «μεγα-απειλή»…

(Video: Οι λακέδες χαριεντίζονται μεταξύ τους τον περασμένο Ιούλη. Χοροστατεί ο ένας Άρης, ο δεξιός: να τους την κάνουμε την ένεση στον ύπνο τους, όπως τα ζώα…)