Φάρμακα; Ύπαγε οπίσω μου σατανά!

Δευτέρα 9 Αυγούστου>> Έχουμε ενημερώσει ήδη: τα αφεντικά της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας που είχε, εξαρχής, στόχο τον μαζικό πλατφορμιασμό και την μαζική ενσωμάτωση εφαρμογών γενετικής μηχανικής, έπρεπε να απαγορεύσουν την «λογική» της παλιάς ιατρικής, δηλαδή το σύμπτωμα και το φάρμακο. Το σύμπτωμα «σπάει» την μηχανική του «όλοι είναι εν δυνάμει άρρωστοι». Και το φάρμακο «σπάει» την μηχανική του «όλοι στο μπαλαούρο των βιοτεχνολογιών, για προληπτικούς λόγους».

Στη διάρκεια αυτού του 1,5 χρόνου της τρομοεκστρατείας, διάφοροι έντιμοι κλινικοί (νοσοκομειακοί) γιατροί σ’ όλο τον πλανήτη, έχοντας την έγνοια της θεραπείας (και όχι του μαντρώματος και της υποτέλειας) των ασθενών τους, έψαξαν να βρουν φάρμακα κατά των μέτριων ή σοβαρών συμπτωμάτων απ’ τον τσαχπίνη. Ένα απ’ αυτά που κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη τους λέγεται ιβερμεκτίνη (ivermectin) – και η αρχική χρήση του είναι αντι-παρασιτική. Αλλά τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε ότι έχει και αντι-ιική αποτελεσματικότητα. (Επαναλαμβανόμαστε αλλά: υπήρξαν και άλλα φάρμακα, όπως επίσης παραδοσιακές συνταγές ροφημάτων απ’ την κινέζικη και την αφρικάνικη ιατρική). Εννοείται πως έστω και η ιδέα φαρμάκου, και μάλιστα «παλιάς τεχνολογίας», ήταν ανάθεμα. Και ουσιαστικά απαγορεύτηκε.

Να τώρα όμως που πυκνώνουν οι απείθαρχες ειδήσεις. Ο ισραηλινός γιατρός Eli Schwartz δοκίμασε απ’ τις 15 Μάη του 2020 ως τα τέλη Γενάρη του 2021 την ιβερμεκτίνη σαν φάρμακο για τους ασθενείς του – και δημοσίευσε πρόσφατα τα συμπεράσματα. Η έρευνα του Schwartz ήταν υποδειγματική, και έδειξε ότι το 72% όσων είχαν μολυνθεί και είχαν συμπτώματα, έγιναν απόλυτα καλά (και «αρνητικοί» στα τέστ) μέσα σε 6 μέρες, λαμβάνοντας ένα χάπι την ημέρα. Απέδειξε επίσης ότι μόνο το 13% όσων πήραν ιβερμεκτίνη για έξι ημέρες είχαν ιικό φορτίο σε τέτοια συγκέντρωση ώστε να μπορούν να μεταδώσουν τον τσαχπίνη.

Μια άλλη ερευνητική ομάδα, που έκανε επισκόπηση 27 μελετών για την ιβερμεκτίνη και δημοσίευσε πρόσφατα την έκθεσή της, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πράγματι το συγκεκριμένο φάρμακο είναι αποτελεσματικό για την σημαντική μείωση των σοβαρών επιπλοκών και των θανάτων λόγω covid…

Όπως συμβαίνει με άλλα φάρμακα “παλιάς τεχνολογίας” που είναι επίσης αποτελεσματικά στην περίπτωση μέτριας ή σοβαρής ασθένειας απ’ τον τσαχπίνη, έτσι και η ιβερμεκτίνη έχει μερικά επιπλέον προσόντα που την κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από πολιτική άποψη. Πρώτον, είναι ένα πολύ φτηνό φάρμακο. Το κόστος μιας πενθήμερης θεραπείας στο μπαγκαλντές θα ήταν από 0,6 έως 1,8 δολάρια (ανάλογα με την δοσολογία) – ενώ οπουδήποτε στον πρώτο κόσμο η ιβερμεκτίνη δεν θα κόστιζε πάνω από 1 ευρώ η δόση… Δεύτερον, είναι πια εκτός πατέντας (φτιάχτηκε το 1987) που σημαίνει ότι μπορεί να την φτιάξει οποιαδήποτε φαρμακοβιομηχανία οπουδήποτε στον κόσμο.

Κι εδώ αρχίζουν τα χαριτωμένα, που ξαναδείχνουν (αν δεν φτάνουν οι αποδείξεις που έχουμε δημοσιεύσει ως τώρα…) τι συμβαίνει με τις φαρμακομαφίες και τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής. Κατασκευάστρια της ivermectin είναι η γνωστή φαρμακοβιομηχανία Merck… Θα περίμενε κανείς ότι τα αφεντικά της θα χαίρονταν, τόσο από ηθική όσο και από οικονομική άποψη… «Να ένα φάρμακό μας που σώζει τον κοσμάκη και μας αποφέρει έσοδα»…

Ε, το λοιπόν, καθόλου δεν χάρηκαν! Αντίθετα έβγαλαν ανακοίνωση ότι «μπααα…. δεν έχουμε ενδείξεις ότι κάνει δουλειά….» Και δεν έκανε ούτε μισή μελέτη η Merck Co. για να δει την αξία ενός φαρμάκου που κάποτε ήταν ολοδικό της!!! Ο Schwartz δήλωσε σχετικά:

Φωνάζουν ότι το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί…. Θα έπρεπε να ντρέπονται…

Συγκινητικό! Γιατί η Merck δεν θέλει να βγάλει λεφτά απ’ την ivermectin; Πρώτον, επειδή σκέφτηκε να ρίξει μια κλωτσιά στα genitals διάφορων «σοφών αντικαπιταλιστών» που δεν ξέρουν τι τους γίνεται αφού ζουν στον 19ο αιώνα… Και δεύτερον, κυρίως, επειδή το να «βγάλεις λεφτά» όντας στην βιομηχανία της υγείας του 21ου αιώνα σημαίνει ότι συγχρονίζεσαι με το γενικό σχέδιο. Του «συλλογικού καπιταλιστή», αν αυτό λέει κάτι (που δεν λέει πια…)

Ποιό είναι αυτό το σχέδιο; Το «είμαι καλά» σαν καθοδηγούσα αρχή της ιατρικής τελειώνει, με λυγμούς και αντικαταθλιπτικά. Κανέναν βιομήχανο της υγείας δεν ενδιαφέρει πια το αν θα είσαι, θα είμαι, θα είναι οποιοσδήποτε «καλά».

Το μοτίβο δεν είναι πια το «είσαι καλά». Είναι το είσαι εξαρτημένος εφ’ όρου ζωής.

Ποιός το καταλαβαίνει έγκαιρα για να το πολεμήσουμε; Ποιός; Ποιός έχει το κεφάλι, το βλέμμα, την σκέψη, φάτσα απέναντι στον ορίζοντα;