Οι πλατφόρμες 2

Δευτέρα 16 Αυγούστου>> Το υγιεινιστικό πραξικόπημα των γενετιστών, των αφεντικών τους και των συμμάχων τους έχει μήπως δημιουργήσει ήδη μια ανεξέλεγκτη κατάσταση από υγιειονομική άποψη κατ’ αρχήν στον δυτικό κόσμο; Η «μετάλλαξη Δ» έχει γίνει ψωμοτύρι στα χείλη των δημαγωγών, ηλίθιων και άσχετων, που κατευθύνονται από άλλους ηλίθιους και άσχετους, πιο «ειδικούς». Όλη αυτή η ηλιθιότητα και η ασχετοσύνη παράγει απλά ένα ακόμα δημαγωγικό τρικ, ή μήπως υπάρχει μια κακή κατάσταση εν εξελίξει την οποία περιγράφουν με μεταφυσική αφέλεια;

Ο Geert Vanden Bossche, ο μοριακός, εξελιγκτικός βιολόγος απ’ το βέλγιο που θα μπορούσε να λέγεται «ο κύριος εμβόλιο» με διεθνή αναγνώριση εξαιτίας της μακρόχρονης συμμετοχής του σε σχεδιασμούς και κατασκευές εμβολίων (αλλά και των συνεργασιών του με τα μαγαζιά του κυρ Βασίλη και τον Π.Ο.Υ.), επιμένει πως «ναι»!! Υπάρχει σε εξέλιξη ένα είδος τερατογέννεσης!! Επιμένει απ’ τον περασμένο Μάρτη, όταν με ένα αγωνιώδες γράμμα του προς τον Π.Ο.Υ., τις κυβερνήσεις και τον κόσμο ζήτησε να σταματήσει αμέσως η «εμβολιαστική εκστρατεία εν μέρω πανδημίας».

Έχουμε ξανα-αναφερθεί στα λεγόμενά του. Θα κρατούσαμε επιφυλάξεις (του είδους «μια ακόμα Κασσάνδρα»…) αν δεν συνέβαινε να έχει αποδειχθεί ως τώρα πέρα για πέρα ακριβής στις προβλέψεις του. Συνεπώς, χωρίς να θέλουμε να φοβήσουμε κανέναν (κάνουμε μόνο το καθήκον της εργατικής αντιπληροφόρησης) αναδημοσιεύουμε την εισαγωγή από ένα κείμενό του πριν 3 ημέρες με τίτλο «Πανδημία C-19: που πας homo sapiens;» (C-19 Pandemia: Quo vadis, homo sapiens?)

Αξίζει να το θυμίσουμε: ο Bossche ΔΕΝ είναι αντίθετος με τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής, δεν ανήκει άρα στην άποψη που υποστηρίζουμε (και) από εδώ κατά των “GMO υγείας»… Είναι αδύνατο να χαρακτηριστεί κι αυτός «ψέκα» (αν και όλα είναι δυνατά στα antisocial media…). Μιλάει σαν κατ’ εξοχήν ειδικός «έξω απ’ το κουτί», που υποστηρίζει μεν την γενετική μηχανική· όχι, όμως, σαν πανάκεια… Αυτό σημαίνει ότι οι παλιοί αλλά και οι όψιμοι φίλοι των βιοτεχνολογιών θα έπρεπε να έχουν τεντώσει τ’ αυτιά τους στα λεγόμενά του· όμως τ’ αυτιά χρησιμοποιούνται πια μόνο σαν στήριγμα για το λάστιχο της μάσκας…

Να τι λέει:

Το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού του Π.Ο.Υ. έχει μπει σε εφαρμογή σαν απάντηση σε μια ανάγκη δημόσιας υγείας διεθνούς σημασίας. Απ’ τις πρώτες ημέρες της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, τουλάχιστον μια χούφτα ειδικοί προειδοποιούν για τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα στην παγκόσμια και στην ατομική υγεία. Ο μαζικός εμβολιασμός καταμεσής μιας πανδημίας έχει την τάση να προωθήσει την φυσική επιλογή και την προσαρμογή μεταλλάξεων που ξεφεύγουν απ’ την ανοσία (immune escape variants) έχοντας την δυνατότητα αυξημένης μολυσματικότητας και αντίστασης στα αντισώματα (antibodies, Abs) που στρέφονται κατά της πρωτεΐνης ακίδας (spike protein, S) μειώνοντας έτσι την προστασία για τους εμβολιασμένους και απειλώντας του μη εμβολιασμένους.

Αυτό εξηγεί ήδη το γιατί το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού του Π.Ο.Υ. όχι μόνο είναι ανίκανο να προκαλέσει την ανοσία αγέλης (herd immunity, HI) αλλά αντίθετα οδηγεί σε ουσιαστική αποσάρθρωση της ανοσοποιητικής ικανότητας των πληθυσμών. Καθώς ο συνεχιζόμενος καθολικός εμβολιασμός σύντομα θα προωθεί τον κυριαρχικό πολλαπλασιασμό ιδιαίτερα μεταδοτικών παραλλαγών με δυνατότητα διαφυγής απ’ την εξουδετέρωσή τους (τις λεγόμενες “S Ab-resistant variants”), είτε τα φυσικά αποκτημένα αντισώματα είτε τα τεχνητά μέσω εμβολίων δεν θα μπορούν πλέον να προσφέρουν οποιαδήποτε προστασία στα ανοσοποιημένα άτομα την ίδια στιγμή που η πίεση της υψηλής μεταδοτικότητας θα συνεχίσει να ζορίζει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα των μη εμβολιασμένων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε περαιτέρω αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στο να αναγκάσει τον ιό να γίνει ανθεκτικός απέναντι στα εξουδετερωτικά S-Abs (αντισώματα κατά της πρωτεΐνης S).

Αυξημένη ιική μεταδοτικότητα, συνδυασμένη με την ανοσοδιαφυγή, θα οδηγήσει χωρίς αμφιβολία σε επιπλέον συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία και στις ανθρώπινες ζωές. Χρειάζεται γι’ αυτό άμεση δράση, ώστε να μειωθούν οι ρυθμοί της ιικής μεταδοτικότητας και να προληφθεί η φυσική επιλογή της δημιουργίας και της γρήγορης διάδοσης στους πληθυσμούς, εμβολιασμένους ή όχι, των παραλλαγών παράκαμψης της ανοσίας / ανοσοδιαφυγής (immune escape). Το πρώτο κρίσιμο βήμα μπορεί να γίνει μόνο με την άμεση διακοπή του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού και την αντικατάστασή του από εκτεταμένη χρήση αντιικών χημειοπροφυλακτικών, έτσι ώστε οι μαζικοί πόροι υπέρ της δημόσιας υγείας να στραφούν σε φαρμακευτικές θεραπείες της ασθένειας covid-19

Ο Bossche προχωράει στη συνέχεια σε περισσότερο τεχνική ανάλυση του τι συμβαίνει. Μια χοντρική (αλλά κατατοπιστική στις βασικές της γραμμές) αναλογία μ’ αυτό που υποστηρίζει (και βλέπουμε να γίνεται) είναι λίγο πολύ γνωστή: ότι η μαζική χρήση αντιβιοτικών «σπρώχνει» στη δημιουργία υπερμικροβίων, για τα οποία δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Αυτό που εμφανίζεται σαν φάρμακο (το αντιβιοτικό) όταν «πολυ-χρησιμοποιηθεί» καταλήγει σε εξελιγκτικό σύμμαχο του Χ ή του Ψ μικροβίου.

Οι immune escape μεταλλάξεις του τσαχπίνη σε πρώτο χρόνο διαφεύγουν την «μονόδρομη», εξειδικευμένη τεχνητή ανοσία που υποτίθεται προκαλούν οι γενετιστές με τα εγκληματικά κόλπα τους. Το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα (όταν δεν έχει προβλήματα λόγω βλαβών υγείας ή θεραπειών…) έχει μεγαλύτερο εύρος και αποτελεσματικότητα δράσης σε σχέση με την γενετική υποκατάστασή του, επειδή κτυπάει τις μη μεταλλάξιμες δομές των ιών κι όχι τις ιδιαίτερες (και επιφανειακές) πρωτεΐνες ακίδας κάθε παραλλαγής. Συνεπώς (γράφει ο Bossche) δρα με επιτυχία εναντίον οποιασδήποτε μετάλλαξης του Sars-CoV-2.

Όμως (συμπληρώνει) το ανθρώπινο φυσικό ανοσοποιητικό δεν είναι καλά εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις ενός ιού, πράγμα που εξηγεί το (εντελώς φυσικό) φαινόμενο του πιο εύκολου «κολλήματος» (με κάποια συμπτώματα) ενός ιού σε περιπτώσεις που υπάρχει κάπου μεγάλη συγκέντρωση (το λεγόμενο «ιικό φορτίο») συνδυασμένη με κακή υγιεινή. Ο Bossche υποστηρίζει ότι εξαναγκάζοντας, μέσω του μαζικού πλατφορμιασμού εν μέσω πανδημίας, τον τσαχπίνη να αναπτύξει πιο μεταδοτικές μεταλλάξεις που διαφεύγουν την τεχνητή ανοσία, αυξάνεται όχι μόνο η διασπορά του αλλά και οι «συγκεντρώσεις» του.

Και κάτι τελευταίο, έτσι, για την αντιπληροφόρησή σας. Κατά τον Bossche η μετάλλαξη του ιού που αυτή τη στιγμή είναι εξελιγμένη μέσω φυσικής επιλογής έτσι ώστε να ξεπερνάει με επιτυχία οποιαδήποτε «προσβολή» της πρωτεΐνης ακίδας (το κόλπο των γενετιστών δηλαδή) και άρα να ακυρώνει εντελώς τις πλατφόρμες γενετικής μηχανικής, είναι η μετάλλαξη L, προερχόμενη απ’ τη λατινική αμερική. Σύμφωνα με τα γραφόμενά του πρόκειται για μια μετάλλαξη που θα κυριαρχήσει, καθώς ο τσαχπίνης πέτυχε μια δομική αλλαγή στη μοριακή σύνθεση της πρωτεΐνης S έτσι ώστε τα αντισώματα που παράγονται εναντίον της να μην μπορούν να «δεθούν» πάνω της εξουδετερώνοντας τον ιό… Κι έτσι (αντιγράφουμε μεταφράζοντας κατά λέξη):

… Πληθυσμοί με υψηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης θα εξελιχθούν σε εξαιρετικά εκτροφεία για αυτήν και άλλες παρόμοιες μεταλλάξεις, που δεν επηρεάζονται απ’ τα εμβόλια… Και τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει ότι και η μετάλλαξη Δ θα ξαναμεταλλαχτεί, αναπτύσσοντας μια τέτοια ικανότητα «εξουδετέρωσης της εξουδετέρωσής της» ώστε να ξεφεύγει εντελώς απ’ τα εμβόλια… Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που απέκτησαν άμυνα απέναντι στον Sars-CoV-2 είτε εξαιτίας εμβολιασμού είτε επειδή αρρώστησαν πρόσφατα, θα χάσουν αυτήν την προστασία και θα μείνουν μόνο με την προστατευτική ικανότητα των φυσικών, μη εξειδικευμένων αντισωμάτων τους…. Οι εμβολιασμένοι θα μείνουν στο έλεος των έμφυτων, φυσικών αντισωμάτων τους, για να τους προστατέψουν…

Έτσι που τα λέει ο κυρ Bossche (προς μεγάλο εκνευρισμό όλων των φανατικών pfizeroi!!!) λέγοντας ΟΧΙ στη γενετική μηχανική, στα τέρατα και στα τερατάκια της, στους εκβιασμούς, στις απειλές και στους νεοφασιστικούς καταναγκασμούς, δεν προστατεύει ο καθένας μόνο τον εαυτό του / της… Προστατευούμε όλοι μαζί, με την φυσική ανοσία μας, ένα μεγάλο μέρος της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανόμενης της υγείας των πλατφορμιασμένων (αν δεν γίνουν εν μεταξύ εκτροφεία…) Παναΐα μου!!!

Αλλά πάλι… Ποιός είπε ότι «κοινωνική ευθύνη» είναι ό,τι τα αφεντικά πουλάνε για τέτοια; Ποιός;;;

Κατά τον Bossche:

Η Φύση θα φροντίσει να διορθώσει τα ανθρώπινα λάθη· αλλά όχι χωρίς να ανέβει το τίμημα της κατάκτησης της ανοσίας αγέλης….

We’ll see….