Εδώ οι καλές εκπτώσεις!

Δευτέρα 3 Μάη. Όλους αυτούς τους μήνες της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας ένα απ’ τα βασικά όπλα του συμπλέγματος ήταν η διαμόρφωση μιας «εικόνας» γενικής μολυσματικότητας (και, κατά συνέπεια, καθολικού κινδύνου) του τσαχπίνη. Μιας και το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος όσων τον «κολλούσαν» μπορεί και να μην καταλάβαιναν τίποτα ή να το πέρνούσαν σα συνάχι, έπρεπε να φτιαχτεί μια «επιστημονική» απόδειξη ότι ο ύπουλος φονιάς τσαχπίνης είναι (εν δυνάμει) παντού· άσχετα απ’ την επίγνωση του καθενός και της καθεμιάς. Το σχετικό εργαλείο ήταν τα “pcr” (μοριακά) τεστ. Αυτών η διαχείριση ανέλαβε την δουλειά να μολυσματικοποιεί (και άρα να μετατρέπει σε «δημόσιο κίνδυνο») όσο το δυνατόν περισσότερους / ες.

Αιρετικοί ερευνητές αμφισβήτησαν με στοιχεία την αξιοπιστία των pcr… Ανέσυραν ως και τις δηλώσεις του εφευρέτη / δημιουργού του τεστ αυτού το 1985, του Kary Mullis. Που έγκαιρα είχε προειδοποιήσει ότι η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (polymerase chain reaction / pcr) ΔΕΝ είναι «διαγνωστικό μέσο», ούτε πρέπει να χρησιμοποιείται σαν τέτοιο, γιατί δεν αποτελεί απόδειξη ότι κάποιος πάσχει ή δεν πάσχει από κάτι· ότι ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ συμπληρωματικό εργαστηριακό εργαλείο, στην περίπτωση που κάποιος έχει συμπτώματα που συγκλίνουν προς κάποια ή λίγες κάποιες αιτίες. Ο Mullis είχε επίσης έγκαιρα ξεκαθαρίσει πως ανάλογα με το πόσες επαναλήψεις («κύκλους» / Ct) κάνει η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης μπορεί να εντοπίσει «οτιδήποτε και τα πάντα όλα» – με δεδομένο ότι η υψηλή εξειδίκευσή της δεν αφορά ούτε αντιστοιχεί (κι ούτε αυτό θα ήταν δυνατόν) σε «μοναδικές rna αλληλουχίες / ταυτότητες» ιών. Μόνο συμπληρωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί, μαζί με κλινική εξέταση (συμπτώματα) και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

Και τι έγινε δηλαδή που ο Mullis είπε τέτοια πράγματα; Το σύμπλεγμα και οι λακέδες του ήθελαν επειγόντως την «επιστήμη της προβοκάτσιας» και την κατασκεύασαν μέσω της εκτός προδιαγραφών χρήσης του pcr. Για να γίνει όμως αυτή η προβοκατόρικη χρήση, δηλαδή η μαζική παραγωγή «positive» (και άρα η νομιμοποίηση της μαζικής υγιεινο-ποινικοποίησης της καθημερινής ζωής) έπρεπε αυτοί οι «κύκλοι»/Ct, οι διαρκείς επαναλήψεις της αλυσιδωτής αντίδρασης δηλαδή, να εκτοξευτούν, ώστε στο τέλος να «ανάβουν κόκκινο λαμπάκι» θετικότητας με οτιδήποτε.

Και έτσι έγινε. Όσες / όσοι παρακολουθείτε σταθερά την ασταμάτητη μηχανή ξέρετε. Αν και οι στοιχειωδώς έντιμοι έλεγαν και ξανάλεγαν, επί μήνες, ότι παραπάνω από 30 ή, το πολύ 35 «κύκλοι»/Ct είναι απάτη, στις ηπα και στην ευρώπη τα σχετικά μηχανήματα «δούλευαν» στους 40, 45, ακόμα και 47!!! Η διαφορά είναι τεράστια, αλλά δεν γίνεται να επαναλάβουμε εδώ τις εξηγήσεις που έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά στο παρελθόν.

Έτσι, λοιπόν, μαζί και παράλληλα με την κοινή δεξαμενή (θανάτων) κατασκευάστηκε και η κρουσματο-δημία, χάρη στην αντιεπιστημονική, δόλια και καταχρηστική αξιοποίηση των pcr. Εκατομύρια άνθρωποι κηρύχτηκαν «θετικοί» και αναγκάστηκαν να φυλακιστούν στα σπίτια τους· εκατομμύρια άνθρωποι πανικοβλήθηκαν· εκατομμύρια άνθρωποι έπεσαν στα ηρεμιστικά απλά και μόνο επειδή αυτό επέβαλαν «επιστημονικά» τα αφεντικά του συμπλέγματος, μέσω του π.ο.υ. και των κατά τόπους πρακτόρων / υπηρεσιών του συμπλέγματος. Ο τρόμος έμεινε να πλανάται πάνω απ’ τις δυτικές μητροπόλεις επί μήνες.

Μέχρι…. μέχρι που ήρθαν οι πλατφορμιασμοί… Χμμμμ… Θα ήταν δυνατόν να βγαίνουν οι πλατφορμιασμένοι, απ’ τα pcr, “positive” με τον τόνο μετά το/τα τσίμπημα/τα; Δεν θα κλόνιζαν τέτοια «ευρήματα» την εμπιστοσύνη του κοινού ως προς την πρακτική αποτελεσματικότητα των πλατφορμών; Αν οι πλατφορμιασμένοι κολάνε με «επιστημονικές αποδείξεις» (δηλαδή τα pcr) το ίδιο εύκολα όσο οι μη πλατφορμιασμένοι, τότε τι στο διάολο;

Έτσι τα αμερικανικά cdc εξέδωσαν πρόσφατα νέες οδηγίες για το πως πρέπει να χρησιμοποιούνται τα pcr αποκλειστικά για τους πλατφορμιασμένους. Όπως μπορείτε να διαβάσετε με τα ματάκια σας στην τονισμένη φράση στην δεύτερη φωτογραφία από κάτω, οι «κύκλοι» της αλυσιδωτής αντίδρασης / Ct για τους πλατφορμιασμένους πρέπει να είναι το μέγιστο 28!!!

Η διαφορά ανάμεσα στους 40, 45, 47 «κύκλους» και στους 28 είναι επιεικώς κτηνώδης! Μετριοπαθείς αλλά έντιμοι υπολογισμοί δείχνουν ότι αν 28 ήταν το ανώτερο επιτρεπτό όριο των Ct στα pcr tests όλους αυτούς τους μήνες, στον δυτικό κόσμο, το 90% όσων ελέγθηκαν θα είχαν βγει negative!!! Αλλά τότε τι θα γινόταν με την τρομοεκστρατεία; Χωρίς (κατασκευασμένα) μαζικά «κρούσματα» που θα πηγαίναμε κύριοι;

Ιδού λοιπόν! Μας/σας φτύνουν ξανά και ξανά κατάμουτρα! Και το κάνουν άνετα, χωρίς να φοβούνται την έκρηξη της οργής. Ξέρετε γιατί; Ξέρετε: λυτοί και δεμένοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες / εθελοντές δημαγωγοί και πλατσογράφοι, φοβισμένοι, χεσμένοι ή κυνικοί και πληρωμένοι, εξακολουθούν να δουλεύουν σα σεκιουριτάδες της μαζικής υπνοβασίας. Είκοσι τέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο, εφτά μέρες την βδομάδα.