Μείον ένα;

Σάββατο 13 Μάρτη. … Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) μελετάει αναφορές από διάφορα κράτη μέλη της Ε.Ε. – συμπεριλαμβανόμενης της Αυστρίας και της Δανίας – όπου νεαρά και βασικά υγιή άτομα που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο της AstraZeneca εμφάνισαν στη συνέχεια μεγάλες θρομβώσεις σε πολλά διαφορετικά σημεία του σώματος, και σε μεγάλα και σε μικρά αγγεία. Συνεπώς δημιουργούνται πολύ σοβαρές θρομβώσεις· και δυστυχώς, σε μερικές περιπτώσεις, με μοιραία κατάληξη…

Αυτό δήλωσε χτες ο Soeren Brostroem, διευθυντής του δανέζικου οργανισμού υγείας. Πριν δύο βδομάδες, στις 28 Φλεβάρη, μια ντουζίνα αιρετικοί ειδικοί είχαν απευθυνθεί στην επικεφαλής της ΕΜΑ για τις σοβαρές παρενέργειες των πλατφορμών γενετικής μηχανικής (κατηγορώντας την, ουσιαστικά, ότι έδωσε εγκρίσεις αδιαφορώντας για τις βλάβες που θα προκληθούν) όπου ανάμεσα στα άλλα έγραφαν κι αυτά (δες ολόκληρο το κείμενο στην χθεσινή αναφορά: Σφυρίζοντας αδιάφορα (αυστηρά ακατάλληλο για pfizerους!)

…4: Εάν τέτοια στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα, είναι αναμενόμενο ότι η ενδοθηλιακή βλάβη με την επακόλουθη ενεργοποίηση της πήξης του αίματος μέσω ενεργοποίησης αιμοπεταλίων θα συμβεί σε αμέτρητες θέσεις σε όλο το σώμα. Ζητούμε αποδείξεις ότι αυτή η πιθανότητα αποκλείστηκε σε προ-κλινικά μοντέλα ζώων και για τα τρία εμβόλια, πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

5: Εάν τέτοια στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα, είναι αναμενόμενο ότι αυτό θα οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των αιμοπεταλίων, εμφάνιση Δ-διμερών στο αίμα, και σε μυριάδες ισχαιμικές βλάβες σ’ όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού και της καρδιάς…

Ας το ξαναπούμε απλά: στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, «ψεκασμένοι» (σύμφωνα με την αγαπημένη ορολογία πολλών και διάφορων) ειδικοί της «επιστημονικής κοινότητας», όχι απλά προειδοποίησαν αλλά κατηγόρησαν την ΕΜΑ γι’ αυτό ακριβώς που χτες και προχτές αναγκάστηκαν να παραδεχτούν αρκετά ευρωπαϊκά κράτη (αλλά όχι το ελλαδιστάν, αλλοίμονο): ότι η γενετική / DNA πλατφόρμα της astrazeneca προκαλεί ανεξέλεγκτες θρομβώσεις, ακόμα και θανάτους, σε έναν αριθμό υγιών ατόμων – κι αυτό ούτε να κρυφτεί ούτε να δικαιολογηθεί είναι δυνατόν (προς το παρόν…).

Ή μήπως μπορεί;

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει ο καθένας να δει την αλήθεια, την πραγματικότητα· αν δεν το έχει κάνει ως τώρα. Το γενικό επιχείρημα που χρησιμοποιείται (όχι μόνο στην ευρώπη αλλά και στις ηπα και αλλού) για να κουκουλωθεί η ΑΜΕΣΗ βλαπτικότητα των πλατφορμών γενετικής μηχανικής (δεν μιλάμε καν για την μεσοπρόθεση / μακροπρόθεσμη) είναι ότι οι θάνατοι και οι βλάβες που προκαλούν δεν είναι αναλογικά μεγαλύτερες απ’ τους παρόμοιας εξέλιξης θανάτους και τις βλάβες που προκαλούνται στον γενικό πληθυσμό χωρίς τις γενετικές πλατφόρμες…. Συνεπώς (έτσι πάει το πράγμα…) «μην ανησυχείτε, κάποιοι πεθαίνουν έτσι κι αλλιώς»…. από θρομβώσεις ας πούμε…

Ίσως η απλοϊκή σκέψη (συνηθισμένη έως καλλιεργημένη στους καιρούς μας…) να μην καταλαβαίνει τι είναι αυτό το «επιχείρημα». Όταν κατασκευάζονται, δοκιμάζονται και εγκρίνονται τα όποια φάρμακα η «ασφάλειά» τους ΔΕΝ συγκρίνεται με το γενικό ποσοστό θανάτων ή/και σοβαρών ασθενειών του πληθυσμού!!! Αν, για παράδειγμα, στον γενικό πληθυσμό υπάρχει ένα Χ ποσοστό εμφάνισης καρκίνων ή ένα Ψ ποσοστό εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών ασθενειών, ένα φάρμακο ΔΕΝ χαρακτηρίζεται «ασφαλές» αν προκαλεί καρκίνους ή καρδιακά…. άντε, ως το ποσοστό Χ και Ψ!!!! Καθόλου δεν μπορεί ένα οποιοδήποτε φάρμακο να κρίνεται μ’ αυτόν τον τρόπο. Όπως, ανάλογα, ένα καινούργιο μοντέλο αυτοκινήτου ΔΕΝ θεωρείται «ασφαλές» αν, από τεχνικά λάθη στον σχεδιασμό και στην κατασκευή του, ευθύνεται για πρόκληση σοβαρών τροχαίων ή/και θανάτων λίγο πιο κάτω απ’ το μέσο ποσοστό τροχαίων ή/και θανάτων στον γενικό πληθυσμό!!

Το πιο πάνω «επιχείρημα» είναι λοιπόν φτύσιμο στα μούτρα: αν οι τεχνολογίες (των ναρκομαφιών) που προτείνονται σαν «φάρμακα» προκαλούν θανάτους κανένα πρόβλημα – αρκεί να μην ξεπεράσουν τον μέσο όρο!!! Ή, για να το πούμε αλλιώς, αν το μέσο ποσοστό δολοφονιών από μπάτσους στις ηπα είναι για μερικά συνεχή χρόνια Α, τότε μπορούν να συνεχίσουν να σκοτώνουν και οι λευκοί φασίστες, προσέχοντας να μην το ξεπεράσουν… Τότε και μόνο τότε επιτρέπεται να υπάρξει λόγος ανησυχίας…

Είναι τόσο διεστραμμένο και, ταυτόχρονα, τόσο θρασύ αυτό το επιχείρημα αθώωσης της γενετικής μηχανικής, τόσο “λογική ceo”, ώστε (για εμάς σίγουρα!) είναι σαφής ο καπιταλιστικός και κρατικός κυνισμός σε όλο το χρονικό του εύρος στη διάρκεια της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας. Αυτόν τον κυνισμό τον μοιράζονται ΚΑΙ τα κράτη που τώρα αναγκάζονται να αναστείλουν την χρήση της γενετικής πλατφόρμας της astrazeneca (θα την ξεπλύνουν τελικά; θα φανεί). Γιατί; Επειδή έπαιξαν όλο το «παιχνίδι» του θανάτου, της απειλής, και της γενετικής σωτηρίας· και εντελώς φυσιολογικά αποδέχτηκαν την μαζική πειραματική εφαρμογή της γενετικής μηχανικής βασιζόμενα ουσιαστικά στις «εγγυήσεις» των ίδιων των κατασκευαστών, αλλά και στην τεχνητή ζήτηση την οποία δημιούργησε η τρομοεκστρατεία που τα ίδια προώθησαν.

Πως αποδεικνύεται αυτή η πολιτική ευθύνη; Από το γεγονός ότι οι σοβαρές, ακόμα και φονικές «παρενέργειες» των πλατφορμών ήταν προβλέψιμες – η επιστολή των 12 τις περιγράφει… (Υπάρχουν κι άλλες σοβαρές έρευνες με εξαιρετικά ανησυχητικές προβλέψεις για τις mRNA πλατφόρμες – που επίσης θάβονται…)

Εν τω μεταξύ η δολοφονική εκστρατεία παίρνει όλο και πιο καθαρά τις χυδαίες μορφές της. Το Joνυσταλεάν, για παράδειγμα, έχει αποθηκευμένες μερικά εκατομμύρια δόσεις astrazeneca τις οποίες δεν πρόκειται πια να χρησιμοποιήσει (άλλωστε η FDA δεν έχει εγκρίνει την συγκεκριμένη πλατφόρμα – προέρχεται από ανταγωνιστές των αμερικανικών φαρμακομαφιών). Τι θα τις κάνει; Θέλει να τις εξάγει! Είτε στην ε.ε. (!!!) είτε, αν η ε.ε. δεν θέλει, στον «τρίτο κόσμο» – κατά προτίμηση στην Αφρική….

Για να δείξει το μεγαλείο της πρωτοκοσμικής πονοψυχιάς…