Κατασκευάζοντας την ανοσία

Σάββατο 9 Γενάρη. Τελικά η γραφειοκρατία του Π.Ο.Υ., καθώς λειτουργεί σαν ατζέντης στην υπηρεσία του δυτικού βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, επιδεικνύει την επικίνδυνη, ανθρωποφάγα γελοιότητά της.

Πριν καμμιά 10αριά ημέρες (Δευτέρα 28 Δεκέμβρη, μαζικό bio-hacking!) είχαμε παρουσιάσει την αλλαγή του ορισμού της γενικής ανοσίας πληθυσμού (herd immunity / ανοσία αγέλης) εκ μέρους του οργανισμού… Θα θυμίσουμε αυτήν την αλλαγή επειδή υπήρξαν νεώτερες εξελίξεις!

Στις 9 Ιούνη 2020 ο ορισμός ήταν αυτός (απ’ το επίσημο site του «οργανισμού»):

Ανοσία αγέλης είναι η έμμεση προστασία από μια μεταδοτική ασθένεια που επιτυγχάνεται όταν ένας πληθυσμός έχει ανοσία είτε μέσω εμβολιασμού είτε μέσω ανοσίας που αναπτύχθηκε μέσω πρότερης μόλυνσης.

Ο ορισμός ήταν ο γνωστός, πάγιος εδώ και πολλές δεκαετίες – γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερα σύντομος. Δεν θα δίδασκε κανέναν κάτι καινούργιο.

Στις 13 Νοέμβρη ο ορισμός είχε αλλάξει ριζικά. Η φυσική ανοσία είχε εξαφανιστεί εντελώς, και η μόνη «αναγνωρισμένη» ανοσία ήταν μέσω εμβολιασμών:

H «ανοσία αγέλης» [σ.σ.: αυτή τη φορά σε εισαγωγικά οι λέξεις…], γνωστή επίσης σαν «ανοσία πληθυσμού», είναι μια ιδέα που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, κατά την οποία ένας πληθυσμός μπορεί να προστατευτεί από έναν συγκεκριμένο ιό αν επιτευχθεί ένα όριο εμβολιασμού. Η ανοσία αγέλης [σ.σ.: χωρίς εισαγωγικά…] επιτυγχάνεται προστατεύοντας τον κόσμο από έναν ιό, όχι με το να εκτίθεται σ’ αυτόν…

Ήταν απόλυτα ξεκάθαρο τι εξυπηρετούσε αυτή η αλλαγή – και αυτό είχαμε υποδείξει. Εννοείται πως ουτε οι καθεστωτικοί δημαγωγοί ούτε οι διάφοροι λακέδες και followers της «υγιεινιστικήw συνταγής» των big pharma ασχολήθηκαν με το θέμα.

Να όμως που στο τέλος του 2020 οι διατυπώσεις του ορισμού διαφοροποιήθηκαν ελαφρά, και η σχετική αναφορά μεγάλωσε κι άλλο· μιας και, απ’ ότι φαίνεται, πρέπει να δοθούν ακόμα περισσότερα «επιχειρήματα Π.Ο.Υ.» στα κράτη και τα αφεντικά που σκοπεύουν, κάποια στιγμή στο όχι μακρινό μέλλον, να κάνουν τις πλατφόρμες καταναγκαστικές…

Ποιο είναι το καινούργιο πόνημα της εξαγορασμένης απ’ τις big pharma γραφειοκρατίας του Π.Ο.Υ.;

«Ανοσία αγέλης», γνωστή επίσης σαν «ανοσία πληθυσμού», είναι η έμμεση προστασία από μια μεταδοτική ασθένεια που επιτυγχάνεται όταν ένας πληθυσμός έχει ανοσία είτε μέσω εμβολιασμού είτε μέσω ανοσίας που αναπτύχθηκε μέσω πρότερης μόλυνσης….

Ως εδώ πρόκειται για αντιγραφή του γνωστού, παλιού και πάγιου ορισμού όπως υπήρχε στις 9 Ιούνη, με την προσθήκη του γνωστή επίσης σαν «ανοσία πληθυσμού» και των εισαγωγικών στις λέξεις ανοσία αγέλης… Κι αμέσως μετά αρχίζει η ομοβροντία:

Ο Π.Ο.Υ. υποστηρίζει την επίτευξη «ανοσίας αγέλης» μέσω εμβολιασμού, όχι επιτρέποντας την εξάπλωση μιας ασθένειας σε κάθε τμήμα του πληθυσμού, καθώς κάτι τέτοιο θα έχει σαν αποτέλεσμα αχρείαστα κρούσματα και θανάτους. Η ανοσία αγέλης [χωρίς εισαγωγικά πλέον…] απέναντι στον covid-19 θα πρέπει να επιτευχθεί μέσω της προστασίας του κόσμου μέσω εμβολιασμού, έχι με την έκθεσή του στον παθολογικό (οργανισμό) που προκαλεί την ασθένεια.

Και συνεχίζει με έναν ύμνο στα εμβόλια (δηλαδή στις πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης) τονίζοντας ότι κάνουν αυτό που γίνεται με φυσικό τρόπο … αλλά – κι αυτό είναι κρίσιμο – τα εμβόλια δουλεύουν χωρίς να μας αρρωστήσουν… Και συνεχίζει προχωρώντας στο «ποσοστό» του πληθυσμού που πρέπει να πλατφορμιαστεί, αναφέροντας επιλεγμένα παραδείγματα άλλων ασθενειών (95%, 80%…) έτσι ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για τον καταναγκαστικό πλατφορμιασμό.

Τι έγινε και αυτή η αργυρώνητη γραφειοκρατία αναγκάστηκε να ανεβάσει καινούργιο ραβασάκι με την «γραμμή»; Δεν το ξέρουμε, μπορούμε όμως να εικάσουμε. Η πλήρης εξαφάνιση (απ’ τον ορισμό) της φυσικής ανοσίας «κάρφωνε» τόσο πολύ τον οργανισμό σαν αυτό που είναι (τσιράκι) ώστε θεωρήθηκε, μάλλον, «αντιπαραγωγική»!… Φαίνεται πως υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, έγιναν οι σχετικές διαβουλεύσεις, και η κατάληξη ήταν να αναφερθεί μεν η φυσική ανοσία αλλά μόνο για να χαρακτηριστεί αμέσως μετά προβληματική, επικίνδυνη, απαράδεκτη – και «όχι επιτρεπτή» απ’ τον Π.Ο.Υ….

Ο στόχος (και το αποτέλεσμα) είναι το ίδιο, όπως το περιγράφαμε στις 28 Δεκεμβρη. Η φυσική ανοσία μπαίνει επίσημα, επίμονα και κατηγορηματικά στην παρανομία, μαζί με την φυσική λειτουργία και δράση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος! Όταν η φυσική ανοσία κατηγορείται (από ποιόν; απ’ τα αφεντικά που θέλουν να ελέγξουν τα κορμιά μας…) σαν «αιτία αύξησης των κρουσμάτων και των θανάτων», οπλίζονται οι δημαγωγοί που αυτό ακριβώς θα ουρλιάζουν, όχι μόνο σε ότι αφορά τον τσαχπίνη αλλά, από εδώ και στο εξής, κάθε μεταδοτική αρρώστια, ακόμα και την πιο κοινότοπη, όπως για παράδειγμα η γρίπη!

Περιμένετε και αργά ή γρήγορα θα ακούσετε τα παπαγαλάκια να μεταφέρουν την «σωστή γραμμή». Θα είναι δημαγωγοί, αλλά θα είναι και γιατροί… (Απ’ αυτούς τους καθόλου λίγους που σιτίζονται στους στάβλους των big pharma…)