Ακόμα και ο βασιλιάς…

Πέμπτη 10 Δεκέμβρη. Φταρνίστηκαν… Ξαναφταρνίστηκαν… Ξαναξαναφταρνίστηκαν… (Χαρτομάντηλο δεν είχαν…) Και ο βρυχηθμός ήταν κάπως πιο μπάσος… Ε, δεν ήταν δυνατό να μείνει έτσι το πράγμα! Ήταν 3 θηλυκά και 1 αρσενικό. Τους έγινε τεστ – όχι το pcr, αυτό με την μπαντονέτα: ποτέ μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο στο ρουθούνι ενός λιονταριού ή της παρέας του!

Τελικά τα 4 λιοντάρια του ζωολογικού κήπου της Βαρκελώνης βγήκαν “positive”! Σε τι άλλο; Στον covid! Πώς «κόλλησαν»; Πήγαν σε κρυφό μπαρ; Στριμώχτηκαν σε μ.μ.μ.; Κυκλοφορούσαν αμάσκωτα; Έφαγαν δηλητηριασμένη νυχτερίδα ή μυρμηγκοφάγο; Άγνωστο! Οι υποψίες στρέφονται σε κάποιους φύλακες του zoo park, που βρέθηκαν επίσης θετικοί… Αλλά διάολε; Τι κάνουν οι φύλακες με τα λιοντάρια; Τα φτύνουν; Α πα πα!!! (Για να κάνουμε την ερώτηση επιστημονικά: οι φύλακες κόλλησαν τα λιοντάρια ή τα λιοντάρια τους φύλακες; Μήπως έχει γίνει τραγικό λάθος με την προέλευση του τσαχπίνη;)

Για να μην πολυλογούμε: τους δόθηκαν αντιπυρετικά. Όχι κάποιο σανεμβόλιο. Τα θηρία συνήλθαν σε μια μέρα – πήγαν μάλιστα βόλτα με ποδήλατα… Το ίδιο είχε συμβεί τον περασμένο Απρίλη σε άλλα τρία λιοντάρια και τέσσερεις τίγρεις, στον ζωολογικό κήπο του Bronx… Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αν το “σπίτι” σου έχει κάγκελα γύρω γύρω, την βγάζεις καθαρή…

Ούτε που θέλει να φανταστεί η ασταμάτητη μηχανή τι όργια με κορωνοϊούς γίνονται στα σκοτεινά των ζωολογικών κήπων!!! Και φυσικά θα κρατήσει μυστικό ότι ο πιο σίγουρος τρόπος να κολλήσεις τον τσαχπίνη είναι να σε κάνει μεζέ κάποιο σαρκοφάγο! (Υποθέτουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το τελευταίο που θα ένοιαζε τον οποιονδήποτε είναι ο covid…)

Αναρωτιέται όμως: αυτά τα τεστ πράγματι βρίσκουν τον τσαχπίνη; Ή ισχύει και στην περίπτωση των κανονικών θηρίων το «καλύτερα να μην μπλέξεις με εξετάσεις» αφού «ό,τι ψάχνουν οι φύλακες αυτό βρίσκουν;»

Αν ξέρετε την απάντηση να μας την πείτε. Θα την μεταφέρουμε εμπιστευτικά στον βασιλιά της ζούγκλας…

(φωτογραφία: Μην κοιτάς! Μην κοιτάς!!! Είναι ο covid!!!)