Αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής – λόγω πλάνης…

Δευτέρα 7 Δεκέμβρη. Ο Μichael Yeadon, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της pfizer και ο γνωστός (κι από εδώ) Wolfgang Wodarg, πνευμονολόγος, βουλευτής των γερμανών σοσιαλδημοκρατών (απ’ τους βασικούς που κυνήγησαν και αποκάλυψαν την μεγα-απάτη / σκάνδαλο με το tamiflu το 2009) υπέβαλαν ένα επείγον αίτημα στον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων στις 1 Δεκέμβρη, ζητώντας την άμεση διακοπή όλων των ερευνών για εμβόλια κατά του covid 19, και ειδικότερα εκείνου των pfizer/biontech.

Η κατάθεση αυτού του επείγοντος αιτήματος έγινε την ίδια ημέρα με την κατάθεση απ’ την pfizer, στον ίδιο οργανισμό, της αίτησης για έγκριση του σανεμβολίου της. Οι Yeadon και Wodarg επικαλούνται κατ’ αρχήν το γεγονός ότι τα χρησιμοποιούμενα PCR τεστ είναι ανακριβή και, κατά συνέπεια (όπως γράφουν) …ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε και το πιθανό όφελος απ’ τον εμβολιασμό μπορούν να εκτιμηθούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, πράγμα που κάνει την χρήση του εμβολίου σε ανθρώπους ανήθικη.

Επιπλέον περιγράφουν μια σειρά πιθανών (κατ’ αυτούς σχεδόν βέβαιων) παρενεργειών με βάση πειράματα που έχουν γίνει στο παρελθόν σε ζώα: απ’ το ενδεχόμενο αντί για ανοσία να επιτευχθεί το αντίθετο, δηλαδή (έως και θανατηφόρα) υπερευαισθησία στον covid, μέχρι την ισχυρή πιθανότητα ανάπτυξης επικίνδυνων αλλεργικών αντιδράσεων στα χημικά συστατικά του σανεμβολίου.

Οι γνώσεις μας δεν φτάνουν για να ελέγξουν την βασιμότητα ή όχι αυτών των θέσεων. Το επείγον αίτημα είναι 43 σελίδες, και περιλαμβάνει σαν επιπλέον τεκμηρίωση ένα ανάλογο επείγον αίτημα που κατέθεσε ο παθολόγος και διευθυντής του αμερικανικού «Μοριακού Διαγνωστικού Εργαστηρίου του Milford» Sin Hang Lee στον fda· καθώς και την έρευνα πάνω από 20 “ειδικών” από διάφορα μέρη του κόσμου που αποδεικνύουν 10 σημαντικά λάθη στην δημιουργία του pcr ανίχνευσης του covid, απ’ τον απατεώνα Drosten.

Πίνακες, εξειδικευμένη ορολογία και επιχείρηματα βασισμένα σε παλιότερες έρευνες: θα μας έπαιρνε καιρό μόνο η κατανόηση τέτοιων κειμένων. Γνωστοποιούμε απλά την ενέργεια, για την οποία οι δημαγωγοί θα κάνουν ότι μπορούν για να την φάει το μαύρο σκοτάδι. Ή (καινούργια τους τέχνη κόσκινο!) θα καταγγείλουν κι αυτούς σαν “συνωμοσιολόγους” και “διασπορείς ψευδών πληροφοριών” και θα ξεμπερδέψουν!

Ακόμα κι αν απορριφθεί το αίτημα, θα παραμείνει ένα σοβαρό ντοκουμέντο … εν όψει του «μεγάλο όγκου» παρενεργειών που προβλέπει, ποιός άλλος;, το βρετανικό κράτος και σύστημα υγείας, που από αύριο μπαίνουν στο τούνελ… κουβαλώντας όλη την ανθρωπότητα στις πλάτες τους όπως καμαρώνουν οι εκεί δημαγωγοί της γενετικής μηχανικής.

Αν συμβεί το κακό, οι διάφορες θεσμικές βιτρίνες του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος δεν θα μπορούν να πουν «δεν ξέραμε»…

Αλλά είναι παρήγορο αυτό;