Οι ψεύτες “ειδικοί” 2

Κυριακή 8 Νοέμβρη. Συνεχίζουμε αυτήν την μικρή και ενδεικτική “απαγορευμένη” εξιστόρηση:

Η φοβερή και τρομερή φονικότητα του ιού… Στις 3 Μάρτη κοτζάμ Π.Ο.Υ. ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι το ποσοστό θανάτου επί των κρουσμάτων (case fatality rate) εξαιτίας του covid είναι 3,5%. Ήταν βούτυρο στο ψωμί του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος!

Τι στοιχεία είχε ο σοβαρός και «κοινωνικά υπεύθυνος» Π.Ο.Υ. για να βγάλει τέτοιο συμπέρασμα; Πήρε τα ως τότε εντοπισμένα κρούσματα στη Wuhan, πήρε και τους νεκρούς στην ίδια περιοχή, έκανε μια διαίρεση και ιδού! Όμως το κινεζικό κράτος ΔΕΝ είχε υποστηρίξει ότι έκανε ως εκείνη την στιγμή τόσο μαζικά τεστ ώστε να εντοπίζει κάθε κρούσμα! Στην πραγματικότητα όσοι / όσες είχαν κολλήσει αλλά δεν είχαν εντοπιστεί ήταν πολύ περισσότεροι. Επιπλέον το Πεκίνο είχε ήδη υποδείξει το γεγονός ότι οι νεκροί δεν είναι στοιχειωδώς αναλογικά μοιρασμένοι σ’ όλο τον πληθυσμό, αλλά ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι με ήδη υπαρκτά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Εκείνο που ΔΕΝ έκαναν οι σοφοί του Π.Ο.Υ. (επειδή δεν ταίριαζε με τα συμφέροντα που υπηρετούν…) ήταν να μελετήσουν σοβαρά την περίπτωση του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess, που ήταν η πρώτη περίπτωση μαζικής μετάδοσης του ιού που έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει με τα επιστημονικά κριτήρια ελέγχου: το πλοίο ήταν κλειστό σύστημα, οι επιβάτες είχαν συγκεκριμένες ηλικίες, κλπ. Μια τυχαία μεν αλλά διδακτική case study· ένα πραγματικό δείγμα του τι είναι ο covid… Μεταξύ των εκατοντάδων επιβατών (μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι / ες) και του πληρώματος, που επί ημέρες έμειναν «εκτεθειμένοι» στον ιό, το πραγματικό CFR ήταν 1% – πράγμα που σήμαινε ότι σε πληθυσμό όλων των ηλικιών θα ήταν πολύ μικρότερο…

Κάποια στιγμή (δεν ξέρουμε πότε) ο Π.Ο.Υ. εξαφάνισε απ’ το internet εκείνη την αναγγελία του!.. Αλλά το δηλητήριο του φόβου έμεινε, και δουλεύτηκε κατάλληλα….

Είναι ο Ιός ο Αναμενόμενος – έρχεται η Αποκάλυψη!… Στις 16 Μάρτη ο πολύς Neil Ferguson και το team του στο imperial college of London, διέρρευσαν στα media ότι οι «προβλέψεις» του μοντέλου τους είναι 550.000 νεκροί στην αγγλία και 2,2 εκατομμύρια στις ηπα – αν δεν γίνουν πραξικοπήματα, δεν επιβληθούν καθολικές απαγορεύσεις, κλπ. Πρότεινε μάλιστα ότι όλες αυτές οι απανθρωπιές θα πρέπει να διαρκέσουν 1,5 χρόνο – μέχρι να βρεθεί εμβόλιο… Στις 26 Μάρτη «βελτίωσε» αυτές τις προβλέψεις: 600.000 στην αγγλία, 2.654.000 στις ηπα, 85.000 στη σουηδία, 381.000 στην ιαπωνία, 1.400.000 στη βόρεια κορέα, 212.000 στη νότια, 326.000 στον καναδά… Ένα παγκόσμιο κάθαρμα, στ’ αλήθεια!

Ο τύπος αυτός ενώ θα έπρεπε να έχει κρεμαστεί απ’ το Big Ben (για να ησυχάσει η ανθρωπότητα) χαίρει μεγάλης εκτίμησης – πράγμα που είναι εξαιρετικά ύποπτο αλλά, εν τέλει, δηλωτικό του τι συμβαίνει πραγματικά στις κορυφές των εξουσιών! Χρησιμοποιώντας τα ίδια ή κάποια ανάλογα ηλεκτρονικά μοντέλα έχει κάνει φοβερές και τρομερές «προβλέψεις»:

Το 2001 προέβλεψε ότι από τον αφθώδη πυρετό θα πεθάνουν 150.000 άνθρωποι. Πέθαναν λιγότεροι από 200…

Το 2002 προέβλεψε ότι θα πεθάνουν 50.000 απ’ τη νόσο των «τρελών αγελάδων»! Πέθαναν μόνο 177…

Το 2005, όντας καθιερωμένος πια, δηλαδή ασύδοτος, άρχισε να προσθέτει μηδενικά στη σοφία του. Προέβλεψε ότι τουλάχιστον 150 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν παγκόσμια από την γρίπη των πτηνών. Ήταν η πρώτη (ακόμα «άγουρη» αλλά εξαιρετικά επιθετική) πολύ μεγάλης έκτασης δοκιμή παραγωγής τρόμου για παγκόσμια χρήση! Τελικά από το 2003 ως το 2009 πέθαναν μόνο 282 άτομα απ’ την γρίπη των πτηνών – σ’ όλο τον κόσμο…

Το 2009 έφτιαξε για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης ένα «worst case scenario» για τους νεκρούς στην επικράτεια από την γρίπη των χοίρων: 65.000. Τελικά πέθαναν 457 άνθρωποι στο η.β…. (Αλλά τα tamiflu ξεπούλησαν!!!)

Πρέπει να τονίσουμε αυτό: καμία απ’ τις παταγώδεις αποτυχίες των προφητειών του “υπερ-ειδικού” δεν οφείλονταν σε “μέτρα” (και μάλιστα κατασταλτικά) που έλαβαν τα κράτη! Ήταν μάλλον η εκδίκηση των ιών απέναντι στους ειδικευμένους ηλίθιους: δεν τους σκότωναν, τους ρεζίλευαν.

Μετά τις απίστευτες προβλέψεις του για τον covid, και επειδή το ποιόν του ήταν διεθνώς γνωστό, διάφοροι επιδημιολόγοι από άλλα κράτη ζήτησαν ένα αντίγραφο του «μοντέλου» του για να το ελέγξουν. Αρνήθηκε, παραδεχόμενος μόνο ότι είναι ένα γενικά «άγνωστο» (δικής του κατασκευής) μοντέλο ηλικίας 13 χρόνων… Εξαιτίας των πιέσεων, μετά από 1,5 μήνα, έδωσε ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα – κοροϊδεύοντας πρόστυχα τους πάντες.

Ο Ferguson και οι όμοιοί του θα έπρεπε να σπάνε πέτρες μέχρι να τις κάνουν φίνα άμμο, σαν πούδρα… Το δηλητήριο του φόβου που ρίχνεται από βομβαρδιστικά έμεινε και αξιοποιήθηκε / αξιοποιείται κατάλληλα!