Η βιασύνη του συμπλέγματος

Δευτέρα 30 Νοέμβρη. Βιάζονται, αυτό είναι ολοφάνερο. Λαχανιάζουν σχεδόν! Με την astrazeneca να είναι προσωρινά εκτός κούρσας, pfizer και moderna κάνουν ό,τι μπορούν για να κόψουν τις κορδέλες των «εγκαινίων δηλητηρίασης» αν είναι δυνατόν πριν το τέλος της χρονιάς. Το «ό,τι μπορούν» είναι αποδεικτικό στοιχείο του εγκλήματος: οι λακέδες τους κρατούν όσο μπορούν δυνατή τη φωτιά των απαγορεύσεων.

Γιατί βιάζονται τόσο εφιαλτικά (για τα θύματά τους); Υπάρχουν τρεις λόγοι, και οι τρεις σοβαροί. Πρώτον, οι δειγματοληπτικές μετρήσεις διαθέσεων που κάνουν όπου μπορούν (και οπωσδήποτε στους πρωτοκοσμικούς) δείχνουν ότι μεγαλώνει διαρκώς ο αριθμός εκείνων που σκοπεύουν να πουν ένα ξεγυρισμένο «όχι!» στα βιοτεχνολογικά θαύματα. Στις ηπα (και πιθανότατα παντού στη δύση) οι μισοί (λίγο κάτω ή λίγο πάνω απ’ τους μισούς – στις δημόσιες ανακοινώσεις τα λάθος νούμερα «κλαδεύονται», αλλοίμονο!) που ρωτιούνται απ’ τους γκαλοπιτζήδες ζαρώνουν τις φάτσες τους όταν ρωτηθούν «θα το κάνετε»; Η τάση είναι ξεκάθαρα αυξητική, αφού (πέρα απ’ τα υπόλοιπα), παρά τις συστηματικές προσπάθειες λογοκρισίας, και παρά την ένταση της δημαγωγίας, οι κριτικές και οι αποδείξεις της σοβαρής επικινδυνότητας των mRNA σανεμβολίων κυκλοφορούν διαδικτυακά.

Δεύτερον, παρόλες τις δημιουργικές λογιστικές θανάτου, οι κριτικές και οι αποκαλύψεις για το τι είναι τα pcr tests κυκλοφορούν επίσης αρκετά. Αυτό σημαίνει ότι ένας καινούργιος γύρος ξερών πραξικοπημάτων τον Γενάρη και τον Φλεβάρη θα είναι δύσκολο και πολιτικά επικίνδυνο να επιβληθεί. Εκτός εάν η φάκα των σανεμβολίων συνδυαστεί με το τυράκι της «ατομικής απελευθέρωσης απ’ τα δεσμά»… παρότι θα υπάρξει ένα πρόβλημα logistics στην επιτήρηση του ποιός είναι ποιός στους δρόμους και στις πλατείες, σίγουρα για κάποιους μήνες.

Τρίτον είναι εξαιρετικά πιθανό ότι όλες οι πρωτοκοσμικές κοινωνίες πλησιάζουν γρήγορα ή έχουν φτάσει ήδη στη φυσική ανοσία γενικού πληθυσμού. Αν αυτές οι εκτιμήσεις αποδειχθούν σωστές, σε δύο ή τρεις μήνες και παρά τα λογιστικά μαγειρέματα, θα είναι δύσκολο να βρίσκονται ακόμα και «κρούσματα» στην ποσότητα που απαιτεί η τρομοεκστρατεία. Και τότε πως θα δικαιολογηθεί ο μαζικός εμβολιασμός;

Εκείνο που εκτιμάμε ότι αυτήν την βια-σύνη θα την συνοδεύσει η βία σκέτη! Ήδη, για να πάρουν οι όποιες big pharma την “έγκριση κατεπείγοντος” έχουν γίνει εγκλήματα! Έχουν παραβιαστεί όλες οι τυπικές πρόνοιες για την ασφάλεια των φαρμάκων· το ότι τώρα διαδίδεται απ’ τα μεγάφωνα πως είναι «ασφαλή» είναι από μόνο του έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Δεν πρόκειται να κάνουν πίσω τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος, και δεν πρόκειται να υστερήσουν σε οποιοδήποτε μέσο για να επιβληθούν. Από πανάκριβες εκστρατείες «πειθούς», με την συμμετοχή ακριβοπληρωμένων stars και influencers και σωρό ψεμμάτων και συγκεκαλυμένων ή ανοικτών απειλών, μέχρι προβοκάτσιες και δικαστική αντιμετώπιση όσων αντιστέκονται, με την κατηγορία «της υπονόμευσης του ηθικού του λαού σε καιρό πολέμου» (διατυπωμένο με άλλα λόγια…).

Δεν τα γράφουμε αυτά για να φοβηθείτε! Δεν χωράει φόβος· μόνο θυμός! Θυμός για τους βιαστές της ζωής μας! Τους επόμενους μήνες θα βρεθείτε να παλεύετε με τον συναισθηματισμό και τον ψυχισμό σας, που (θα) είναι στόχοι λεηλασίας μέσω εντατικών psyops. Θα βρεθείτε, τηρουμένων των αναλογιών, μπροστά «σε ανθρώπους που πεθαίνουν εκεί που κάθονται» (επειδή δεν έκαναν το σανεμβόλιο…) και «σε ανθρώπους που αναστήθηκαν» (επειδή το έκαναν…). Θα ξεδιπλωθεί όλος ο πρωτογονισμός των εκβιασμών, με παλιά και καινούργια μέσα.

Όποιος αντέξει τώρα θα αντέξει για πολύ καιρό!